Lider Restaurant

Dinerbon Rotterdam Lider Restaurant
Adres
Goudse Rijweg 16
3061DC Rotterdam
Telefoon
010 2307730
Dinerbon Rotterdam Lider Restaurant

Restaurant Lider is te vinden in de Rotterdamse volkswijk West-Kralingen. Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor een smakelijke Turkse maaltijd. Als u dacht in een soort snackbar te belanden, dan heeft u het mis. Bij Lider kunt u heerlijk zitten in een stijlvol ingericht restaurant. Ze zijn onlangs verbouwd en het is zeker de moeite waar om even een kijkje te gaan nemen. Restaurant Lider is dagelijks geopend tussen 12:00 en 0:00.

Restaurant Lider heeft een nieuw all you can eat concept ontwikkeld, zodat u kennis kunt maken met alle Turkse lekkernijen die het restaurant te bieden heeft. Dit kan ook met uw Dinerbon! Voor slechts €20 per persoon krijgt u de kans om twee uur lang onbeperkt te grillen. Dat leest u goed: u mag lekker zelf uw vlees, kip en groenten grillen midden op tafel. Het is heel gezellig om dit met uw vrienden of familie te doen en samen alle Turkse smaken te leren kennen. Er zit van alles bij dit grillarrangement, waaronder lever, kippenvleugels, kipfilet, rundvlees, köfte, lamskoteletten, champignons en Turkse groene pepers. U zult niet weten waar u moet beginnen! Overigens krijgt u ook nog eens onbeperkt patat, rijst, salade, mezze en soep. Één ding is zeker, u zult Restaurant Lider niet hongerig verlaten.

Met uw Dinercheque krijgt u bij Restaurant Lider dus zeker waar voor uw geld. Heeft u nog een gaatje over na het grillfestijn? Sluit dan de avond af met Turkse zoetigheden en heerlijke Turkse thee. Geniet van wat het multiculturele Rotterdam u te bieden heeft en ga dineren bij Restaurant Lider!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10