Mahzen

Dinerbon Rotterdam Mahzen
Adres
van Vollenhovenstraat 15B
3016 BE Rotterdam
Telefoon
06 87787761
Dinerbon Rotterdam Mahzen
Dinerbon Rotterdam Mahzen
Dinerbon Rotterdam Mahzen

Dit restaurant is een trefpunt voor wie vers bereide lekkernijen van de Turkse keuken wil proeven en tegelijkertijd wil genieten van live muziek. Bij Mahzen in Rotterdam combineert de chef-kok de Ottomaanse keuken met eigentijdse Turkse smaken, zodat tongstrelende gerechten ontstaan. Die zijn extra lekker met het ambachtelijk gemaakte brood dat geserveerd wordt. Ben je toe aan het gevoel van de sfeervolle avonden in Istanbul en word je graag vriendelijk ontvangen? Dan kan je hier je Dinerbon optimaal besteden.

Door de kok worden alle 'mezze' - de Turkse hapjes - en gerechten met zorg geselecteerd en klaargemaakt. Er zijn koude mezze, zoals tapenades met originele smaken, humus en yoghurt met knoflook en komkommer. De warme hapjes gaan van filodeeg met feta tot inktvisringetjes en garnalen uit de oven. Daar loopt het water je van in de mond! De vleesspiezen met lam, kip of gehakt en de koteletten zijn heerlijk gekruid of gemarineerd. Ook een visgerecht is de kok wel toevertrouwd. Wil je liever een gloeiend heet ovengerecht proberen met je Dinercheque? Dan heb je de keuze uit diverse stoofpotten, waaronder een vegetarische variant met aubergine, aardappel en andere smakelijke groenten. Met de Turkse wijn en de raki is je Turkije-gevoel compleet. Wat zo leuk is aan deze eetgelegenheid: overdag mogen de leerlingen en docenten van verschillende conservatoria de ruimte gebruiken om te oefenen en examens af te nemen. ’s Avonds komen deze musici vaak terug om live een performance te geven en zo voor een aangename achtergrondmuziek te zorgen.

Met een eigenaar en chef-kok die al decennialang in het vak zit kan je rekenen op een afwisselende kaart en een goede service. Je culinaire avond met je Dinerbon sluit je bovendien perfect af met een van de zoete desserts, zoals verse baklava, zelfgemaakt ijs en vers fruit. Heb je de smaak te pakken gekregen van dit leuke uitgaansconcept dat muziek en Turkse specialiteiten combineert? Kom dan naar Mahzen aan de van Vollenhovenstraat 15B in Rotterdam. Met of zonder Dinercheque: hier is een avondje uit pas echt genieten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10