Pistache Halab

Dinerbon Rotterdam Pistache Halab
Adres
Nieuwe Binnenweg 209B
3021 GB Rotterdam
Telefoon
0102104540
Dinerbon Rotterdam Pistache Halab
Dinerbon Rotterdam Pistache Halab
Dinerbon Rotterdam Pistache Halab

Pistache Halab aan de Nieuwe Binnenweg 209B in Rotterdam is een Syrisch restaurant dat van zondag tot en met donderdag van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds en op vrijdag en zaterdag van 12 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds geopend is. Naast een restaurant fungeert deze horecagelegenheid ook als patisserie en kun je er terecht voor een breed aanbod aan zoete Arabische lekkernijen. Alle gerechten die het restaurant aan haar gasten serveert worden altijd vers bereid en tijdens die bereiding wordt er ook alleen maar gebruik gemaakt van verse ingrediënten.

De uitbaters van Pistache Halab hebben bewust voor deze naam van hun restaurant gekozen, want Halab, dat internationaal ook onder de naam Aleppo bekend staat, is in Syrië befaamd vanwege het erg lekkere eten dat er in de lokale restaurants wordt klaargemaakt. Omdat Pistache Halab een traditioneel Syrisch restaurant is, zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat de menukaart tal van typische Syrische streekgerechten bevat. Zo kun je je dinerbon of dinercheque benutten voor voorgerechten, zoals tabbouleh, fatoush of baba ganouch. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt Pistache Halab je keuze uit tal van schotels met ruime porties kippe- of shawarmavlees die gecompleteerd worden met salade, friet en saus. Het restaurant beschikt ook over een eigen barbecue die benut wordt voor het bereiden van traditionele houtskoolgerechten, zoals kabab halabi en shis taouk. Bij elk barbecuegerecht serveert het vriendelijke personeel van Pistache Halab standaard brood en salade.

Ben je meer in de stemming voor een snelle hap, dan is het mogelijk om bij dit restaurant een broodje kipshawarma, vleesshawarma, falafel of fajta kip te nuttigen. Voor wat betreft de Arabische zoetwaren geeft Pistache Halab je onder meer de keus uit pistache- en walnoten, dadels, kunafe, madlouka en halawet el-gibn. Klanttevredenheid staat bij dit restaurant hoog in het vaandel. Dit is ook de reden waarom de uitbaters van deze eetgelegenheid het op prijs stellen als je vooraf even telefonisch contact met ze opneemt als je van plan bent om er met een grotere groep te gaan eten, zodat ze daar met hun planning rekening mee kunnen houden. Pistache Halab accepteert tijdens het afrekenen van je smulpartij je dinercheque of dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10