Restaurant Garam Masala

Dinerbon Rotterdam Restaurant Garam Masala
Adres
Pompenburg 652
3011 AX Rotterdam
Telefoon
010 7852311
Dinerbon Rotterdam Restaurant Garam Masala
Dinerbon Rotterdam Restaurant Garam Masala
Dinerbon Rotterdam Restaurant Garam Masala

Kom langs bij Restaurant Garam Masala in Rotterdam; een gezellige en sfeervolle Indian Dining Room

Restaurant Garam Masala in Rotterdam is een gezellige en sfeervolle Indian Dining Room. Hier heb je met je dinerbon de kans om de overheerlijke keuken van India uit te proberen in een ongedwongen sfeer. Het menu is erg gevarieerd en wisselt van een lekkere daghap tot aan een goed verzorgd vier gangen menu. Wat voor gerechten probeer jij graag uit met je dinerbon? Het personeel vertelt je graag meer over alle gerechten als je een keer langskomt.

Een perfecte balans tussen zoet, zuur, scherp en pittig eten

Restaurant Garam Masala in Rotterdam gelooft dat een authentieke keuken uit India in het teken moet staan van een perfecte combinatie van pittig, scherp, zuur en zoet eten. Het eten wordt gekookt door de professionele koks met ruim 15 jaar ervaring in het vak. Het team doet er graag alles aan om traditionele curry' en klassieke voor jou te bereiden.

De gangen die je uitprobeert zijn heet, medium of mild gekruid. Voor de liefhebbers van vlees worden er overheerlijke Tandoori gerechten geserveerd, die gemaakt zijn in een Indiase klei oven. Uiteraard zijn er ook verschillende vegetarische gerechten te verkrijgen en voor de visliefhebbers is er ook meer dan genoeg keuze. Je vindt het restaurant aan de Pompenburg 652 in Rotterdam.

Kies met de dinercheque uit verschillende speciale arrangementen voor bedrijfsfeesten of diners

Wil je jou dinercheque graag uitgeven tijdens een bedrijfsfeest of voor een groot diner met de hele familie? Restaurant Garam Masala biedt in dat geval speciale arrangementen. Uiteraard wordt het arrangement afgestemd op jouw wensen en het budget dat je in gedachten hebt. Zijn er bepaalde dieetwensen of heeft iemand van jouw gezelschap een bepaalde allergie? Geef dit gerust door, zodat het personeel in alle gevallen rekening kan houden met jouw wensen. Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 17:00 uur – 22:30 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10