Sabor Sabor

Dinerbon Rotterdam Sabor Sabor
Adres
Adrien Milderstraat 11A
3022 NG Rotterdam
Telefoon
06 15620025
Dinerbon Rotterdam Sabor Sabor
Dinerbon Rotterdam Sabor Sabor
Dinerbon Rotterdam Sabor Sabor

Sabor Sabor, echt authentiek Mexicaans

Wat komt bij de meeste mensen het eerst op als men aan Mexico denkt? Tequila? Corona, het Mexicaanse bier? Niet alleen de dranken ook de Mexicaanse keuken wordt steeds populairder. Wie kent het niet: chili con carne, guacamole, taco’s, burrito’s. Op de Adrien Milderstraat 11A in Rotterdam waan jij je even in Mexico. Op de hoek van de straat vind je het Mexicaans restaurant Sabor Sabor. De kern van de ingrediënten van de Mexicaanse keuken zijn de frejoles (bonen), mais en pepers. Slechts drie ingrediënten, maar deze zijn de basis van de vele verschillende smaken. Sabor betekent smaak en men weet daadwerkelijk de smaakpapillen te activeren met een keur van verschillende smaken. Verrassend welke variëteit in gerechten met drie basis ingrediënten kan worden bereikt! Hier accepteren ze overigens ook de dinerbon en dinercheque, dus vergeet deze niet mee te nemen.

Mexicaanse gastvrijheid

Bij Sabor Sabor voelt het of je bij iemand thuis in de keuken komt “buurten”. Men heeft niets te verbergen en je kunt in de grote open keuken zien hoe jouw gerechten worden klaargemaakt. De huiselijke sfeer zorgt dat de klant zich direct thuis en op zijn gemak voelt. De bediening is zeer vriendelijk en je kunt zien dat de gerechten met liefde worden bereid. Eten bij Sabor Sabor is een mooie kennismaking met de Mexicaanse cultuur en dat betekent ongetwijfeld terugkomen om nog meer van deze heerlijke Latijns Amerikaanse keuken te proeven. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk te noemen en met de dinerbon of dinercheque wordt het nóg leuker om af te rekenen.

Sabor Sabor voor uit en thuis!

Sabor Sabor is geopend woensdag tot en met zondag vanaf vier uur ‘s middags tot negen uur ‘s avonds. Wie eens echt authentiek Mexicaans wil proeven moet echt verplicht een bezoek aan dit Mexicaanse restaurant brengen. Werkelijk een aanrader! Je kunt bij Sabor Sabor overigens ook bestellen om af te halen. Zij kunnen je ook van dienst zijn voor de catering op feestjes en partijen. Heerlijke Mexicaanse hapjes! Meer weten? Bel gewoon even: 0634848336.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10