De Provenier

Dinerbon Schiedam De Provenier
Adres
Overschiesestraat 7
3111 GB Schiedam
Telefoon
010 7650396
Dinerbon Schiedam De Provenier
Dinerbon Schiedam De Provenier
Dinerbon Schiedam De Provenier
Dinerbon Schiedam De Provenier

Dineren in luxe en stijl doe je bij de Provenier in Schiedam. Het restaurant is gevestigd in het Proveniershuis, een monumentaal pand met een prachtige ligging aan rivier de Schie. De Provenier heeft een klassiek interieur, alsof je even teruggaat naar de middeleeuwen. En niet alleen de ambiance is goed, ook het eten is er natuurlijk verrukkelijk. Overweeg daarom zeker om je Dinerbon uit te geven bij de Provenier.

De Provenier wordt gerund door chef-kok Marcel. De eigenaar is op jonge leeftijd al gestart met het runnen van een eigen restaurant. Na tien jaar restaurant Roxennisse te hebben gehad, is Marcel toe aan een nieuwe uitdaging. In 2016 is het restaurant geopend en mag zichzelf al succesvol noemen.

Er is een uitgebreide kaart aanwezig met voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Hierbij kan je denken aan bijzondere gerechten als tartaar van kalf, papegaai vis, zwezerik en zeeduivel. Je kan je ook laten verassen door de chef-kok met een gangenmenu. Van drie gangen tot wel acht gangen, waarbij de prijzen oplopen van 37 euro tot 82,50 euro. Om het menu compleet te maken, kan je voor een bijpassend wijnarrangement kiezen. De rekening betaal je gerust met je Dinercheque natuurlijk.

Tussen 12.00 en 16.00 uur kan je bij de Provenier ook lunchen. Met het lunchmenu laat je je verrassen door de chef-kok. Hierbij heb je de keuze uit twee, drie of vier gangen. Ook dan kan je met je Dinercheque afrekenen.

Het restaurant is open van woensdag tot en met zondag. Voor het diner kan je hier vanaf 17.00 uur terecht tot 21.30 uur. Je kan zowel online als telefonisch reserveren. Online reserveren kan tot uiterlijk 15.00 uur op dezelfde dag. De reservering is pas definitief als je een bevestiging van het restaurant hebt ontvangen. Weet jij al wie je meeneemt om je Dinerbon uit te geven bij de Provenier?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10