Grand Café Havenhuys

Dinerbon Spijkenisse Grand Café Havenhuys
Adres
Havenplein 5
3201 BK Spijkenisse
Telefoon
0181 283190
Dinerbon Spijkenisse Grand Café Havenhuys

Grand Café Havenhuys in Spijkenisse is echt zo’n plek waar u eigenlijk altijd goed zit. Of u nu komt voor een lekker kop verse koffie, een uitgebreide lunch of een intiem diner: Het maakt niet uit! Bij Grand Café Havenhuys in Spijkenisse is alles mogelijk en staat de deur altijd wagenwijd open voor iedereen! Die toegankelijke sfeer vindt u terug in de biedingen, maar ook in de prachtige huiselijke inrichting van het restaurant.

 

U vindt dit restaurant midden in het gezellige centrum van Spijkenisse, op het havenplein. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 15.00 en zaterdag en zondag vanaf 12.00. De sfeer van het restaurant is huiselijk en warm en u kunt er bovendien heerlijk dineren. Denkt u daarbij aan hoofdgerechten als Zuid-Amerikaanse Ossehaas van de lavagrill of Biefstuk Havenhuis, bestaande uit malse Ierse kogelbiefstuk, eveneens van de lavagrill. Bent u vegetarisch? Geen probleem! Op de zeer uitgebreide kaart vindt u veel uiteenlopende vegetarische gerechten, evenals lekker opties met verse vis! Grand Café Havenhuys in Spijkenisse is echt een heerlijke keuze om uw  Dinerbon of dinnercheque in te wisselen!

 

Bovendien is er niks lekkerder dan om uw maaltijd te combineren met een heerlijk drankje. En ook wat dit betreft zit u bij Grand Café Havenhuys in Spijkenisse op de juiste plek! De drankkaart is namelijk erg groot en u vindt er onder meer 40 soorten bier, diverse wijnen en exotische cocktails! Bent u dus in de buurt van Spijkernisse en heeft u zin in een heerlijke maaltijd in een gezellig, laagdrempelig restaurant? Kies dan voor Grand Café Havenhuys in Spijkenisse!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10