Kaldi Spijkenisse

Dinerbon Spijkenisse Kaldi Spijkenisse
Adres
Nieuwstraat 5
3201 EC Spijkenisse
Telefoon
0181 624720
Dinerbon Spijkenisse Kaldi Spijkenisse
Dinerbon Spijkenisse Kaldi Spijkenisse
Dinerbon Spijkenisse Kaldi Spijkenisse

Wist je dat je je Dinerbon niet perse bij een restaurant hoeft uit te geven? Zo kun je je Dinercheque ook meenemen naar Kaldi in Spijkenisse. Kaldi is een keten met meerdere vestigingen in het land en is gespecialiseerd in koffie en alles wat daarmee te maken heeft. Hier je koffie proeven, kun je koffieautomaten zien en je kunt ook koffieautomaten kopen. Natuurlijk is er ook een uitgebreide winkel waar je met je Dinerbon terecht komt om een keuze te maken uit de vele verschillende soorten koffie. Zo kun je de Kaldi koffie en thee ook thuis proberen.

De vier m's

Bij Kaldi in Spijkenisse zijn de vier m's de leidraad. De eerste m staat voor Melange. Bij kaldi kun je terecht voor talloze verschillende koffiemelanges. Dit kan gaan om krachtige koffie, milde koffie en cafeïnevrije koffie. De andere m staat voor molen. Drink je bij Kaldi je kopje koffie, dan krijg je koffie geserveerd waarvoor speciaal en heel nauwkeurig op de juiste maalgraad zijn gemalen. Zo behoud je alle smaken en geniet jij van je perfecte kopje koffie. Dan is er ook nog de m van machine. Kaldi werkt enkel met de beste espressomachines. De smaak van je kopje koffie is namelijk afhankelijk van de kwaliteit van de machine. En reken maar dat dit bij Kaldi goed zit. Ten slotte is er de mens. Hiermee wordt bedoeld dat Kaldi de beste barista's in dienst heeft die jouw perfecte kop koffie bereiden. Zij hebben expertise en ervaring en blijven opleidingen en cursussen volgen.

De winkel

Als je met je Dinercheque naar de winkel van Kaldi komt, dan heb je de keuze uit maar liefst 18 verschillende koffiesoorten en 42 verschillende theesoorten. Welke smaak je ook zoekt, er is altijd wel een koffie- of theesmaak te verkrijgen die aan jouw wensen voldoet. Naast koffie- en theesoorten kun je bij Kaldi ook terecht voor je espressomachine van verschillende topmerken.Ook voor cadeautjes op het gebied van thee en koffie heeft de winkel een assortiment, evenals allerlei exclusieve lekkernijen. Of je nu op zoek bent naar een speciale koffiesoort of naar een espressomachine, het personeel van Kaldi zal je bijstaan met deskundig advies.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10