Lunchroom Aan de Tafel

Dinerbon Voorburg Lunchroom Aan de Tafel
Adres
Herenstraat 19a
2271 CA Voorburg
Telefoon
070 - 3873100
Dinerbon Voorburg Lunchroom Aan de Tafel
Dinerbon Voorburg Lunchroom Aan de Tafel
Dinerbon Voorburg Lunchroom Aan de Tafel

Het is in Voorburg al sinds 2002 bekend dat u voor een lunch van hoge kwaliteit bij Aan de Tafel moet zijn. Hier word overdag altijd een lunch op tafel gezet waar ze meer dan trots op zijn. Bij Aan de Tafel neemt men ook zonder enig probleem de cadeaukaarten aan. Ook de Dinerbon van Diner Cadeau.

Dat Aan de Tafel in Voorburg een begrip is zegt u niets. Daarvoor moet u toch echt zelf een keertje langs komen. Het zal u dan met de eerste hap al duidelijk worden dat u bij een juweeltje zit te eten. Er zijn namelijk maar weinig lunchrooms die een broodje kunnen maken dat zo in de smaak kan vallen. Laat u door de expertise van dit leuke tentje verleiden tot het eten van heerlijke broodjes en bijzonder lekkere taartjes. Het aanbod is divers maar om het voor u makkelijker te maken kunt u natuurlijk ook kiezen voor een High Tea. Als u tussen 2 en 4 plaats neemt in de lunchroom kunt u hier genieten van de beste zelfgemaakte taartjes, cakejes en de beste sandwiches met een divers aanbod verschillende thee soorten. Omdat Aan de Tafel een populaire bestemming is kan het wel eens voorkomen dat u geen plekje kunt bemachtigen. Om dit te voorkomen wordt u aangeraden om een reservering te maken. Als High Tea niet uw voorkeur heeft kunt u het overwegen om op vrijdag langs te komen om te genieten van de befaamde Hamburger Night. Dit is de enige dag in de week dat Aan de Tafel later dan 5 uur open is. Het is ook de enige avond in de week dat u hier kunt genieten van de bijzondere hamburgers. Het is een aanrader om het in ieder geval 1 keer te proberen.

Wacht niet langer en reserveer snel. Of wandel gezellig binnen met uw Diner Cadeau Dinercheque. U bent in ieder geval van harte welkom bij Aan De Tafel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10