Restaurant Sophie

Dinerbon Wassenaar Restaurant Sophie
Adres
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar
Telefoon
070 5151500
Dinerbon Wassenaar Restaurant Sophie
Dinerbon Wassenaar Restaurant Sophie
Dinerbon Wassenaar Restaurant Sophie
Dinerbon Wassenaar Restaurant Sophie

Als je wilt dineren op stand en je wilt voelen als een lid van het koningshuis, dan moet je zeker naar Restaurant Sophie in Wassenaar gaan. Het restaurant is gevestigd in Kasteel de Wittenburg, gelegen op een majestueus landgoed met een rijke historie. Het restaurant is vernoemd naar Sophie Adrienne barones Sloet van Oldruitenborgh. Zij had een voorliefde voor verre reizen en exotisch eten. Hier is de keuken van Restaurant Sophie dan ook op gebaseerd. De gerechten hebben invloeden van de Franse en Aziatische keuken. Niet alleen kom je hier voor verrukkelijk eten, maar natuurlijk ook voor de gehele ambiance in het kasteel. Een uiterst geschikte plek om je Dinerbon te spenderen.

De menukaart is uitgebreid en creatief. Er worden gerechten geboden in verschillende prijsklassen, zodat je hier zowel met een kleinere als grotere portemonnee uitstekend kan dineren. Er is een groot aanbod aan voorgerechten, zoals tartaar van kalf, Aziatische vissoep en structuren van knol. Op het hoofdmenu staan vleesspecialiteiten, zoals Iberico buikspek en Wagyu staarstuk. Je kan ook op culinaire reis gaan met de drie-, vier-, of vijf-gangen menu 'Chef de Cuisine'. Tevens heb je de mogelijkheid om er een bijpassend wijnarrangement bij te laten serveren. Maak het zo uitgebreid als je zelf wil. De rekening betalen doe je met je Dinercheque.

Restaurant Sophie is van woensdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 22.00 uur. In de middag kan je hier al terecht voor een lunch of een borrel met een hapje en een drankje. Vanwege de populariteit van het restaurant wordt aangeraden om tijdig te reserveren. Dit kan je online via de website doen en per telefoon. Heb jij al enig idee wie je uitnodigt voor een romantisch diner in het kasteel? Zoek je Dinerbon op en reserveer alvast. Je Dinercheque biedt je de kans om luxe uiteten te gaan.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10