SooFrench

Dinerbon Wassenaar SooFrench
Adres
Van Hogendorpstraat 16F
2242KZ Wassenaar
Telefoon
070 2015761
Dinerbon Wassenaar SooFrench
Dinerbon Wassenaar SooFrench
Dinerbon Wassenaar SooFrench

Bij SooFrench aan de Van Hogendorpstraat 16F in Wassenaar draait alles om ‘joie de vivre’. Het dagrestaurant richt zich namelijk puur op de Franse keuken. SooFrench is een gezellige eetgelegenheid waar een ongedwongen sfeer heerst, waardoor het een ideale plek is om op je gemak van een Frans hapje en drankje te genieten. Het etablissement beschikt ook over een eigen, van de straat afgeschermd terras, zodat je er op dagen met mooi weer ook lekker in de open lucht kunt eten en drinken. SooFrench is op zondag en maandag gesloten. Van dinsdag tot en met donderdag kun je er met je dinerbon of dinercheque van 9 uur ‘s morgens tot 6 uur ‘s avonds terecht, op vrijdag van 9 uur ‘s morgens tot half 7 ‘s avonds en op zaterdag van half 10 ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags.

In tegenstelling tot tal van andere horecabedrijven, die de Franse keuken in veel gevallen gewoon met de Franse slag interpreteren, pakt SooFrench de zaken een heel stuk serieuzer aan. Veel van de ingrediënten die in de gerechten worden gebruikt worden rechtstreeks uit Frankrijk geïmporteerd. Ze worden gecombineerd met dagverse producten, die bij voorkeur uit de regio om Wassenaar afkomstig zijn, zodat de verse smaak ervan optimaal gewaarborgd wordt. Het dagrestaurant is er daarnaast op gebrand om zoveel mogelijk met biologische producten te werken. Met het oog op de openingstijden richt SooFrench zich met haar aanbod vooral op gasten die er komen ontbijten en lunchen. Dit betekent onder ander dat je er aan het begin van je dag kunt genieten van een heerlijke croissant en een café au lait, terwijl je in de middaguren bijvoorbeeld een bestelling plaatst voor een lunch met quiche, een heerlijke paté of een Frans soepje dat je qua smaak weg laat domen naar smalle Parijse straatjes en een fenomenaal uitzicht op de Seine. Heb je speciale dieetwensen? Geef het door aan de vriendelijke bediening, zodat er gerechten op maat voor je kunnen worden gemaakt.

Als je in het bezit van een dinercheque of dinerbon bent, dan hoeft de eindafrekening van al je genuttigde Franse spijzen en dranken niet te eindigen met een ‘mauvaise surprise’, want je kunt die kosten zonder problemen (deels) betalen met je waardecertificaat.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10