Café Restaurant Adio (NIET VOOR AFHAAL)

Dinerbon Zoetermeer Café Restaurant Adio (NIET VOOR AFHAAL)
Adres
Marijkestraat 2
2712CT Zoetermeer
Telefoon
079 3166726
Dinerbon Zoetermeer Café Restaurant Adio (NIET VOOR AFHAAL)
Dinerbon Zoetermeer Café Restaurant Adio (NIET VOOR AFHAAL)
Dinerbon Zoetermeer Café Restaurant Adio (NIET VOOR AFHAAL)

Let op: Bij dit restaurant kunt u niet afhalen met de Diner Cadeaukaart

Lunchroom eetcafé ADIO is al vele tientallen jaren een begrip in Zoetermeer. Het horecabedrijf, dat gevestigd is aan de Marijkestraat 2 opent van maandag tot en met vrijdag haar deuren vanaf half 10 ‘s morgens en doet dat op zaterdag vanaf half 11 ‘s morgens en op zondag vanaf 4 uur ‘s middags. Op alle dagen van de week sluit ADIO om half 9 ‘s avonds. Uitbater Li is een gedreven horecapersoonlijkheid, die het geen enkel probleem vindt om een paar stappen harder te lopen om het de klanten in zijn zaak volledig naar de zin te maken. Die overduidelijk aanweizge passie voor het vak verklaart eigenlijk ook meteen het jarenlange succes van deze horecaonderneming.

Omdat lunchroom eetcafé ADIO voor het grootste deel overdag geopend is, richt de menukaart van het etablissement zich vooral op het ontbijt, de lunch en tussendoortjes. Zo zijn de heerlijke broodjes van deze lunchroom in de wijde omgeving befaamd vanwege hun versheid en het smakelijke beleg. Wat betreft keuzemogelijkheden stelt ADIO je absoluut niet teleur, want het personeel kan meer dan 30 verschillende varianten voor je klaarmaken. Verlang je iets anders dan een standaard broodje kaas, ei of kroket, verwen jezelf dan bijvoorbeeld met een pistolet “erg lekker” met sla, ham, tonijn en appeltjes of een ADIO speciaal (een luxe broodje met warme brie, honing en walnoot). Je kunt je dinerbon of dinercheque bij dit eetcafé ook benutten voor het nuttigen van onder andere kipsaté of tomatensoep.

Uiteraard biedt de lunchroom je ook de mogelijkheid om tussen de maaltijden door van een dampende kop koffie of thee te genieten. Desgewenst wordt er bij het serveren van de bestelde drankjes – tegen meerprijs – ook een bittergarnituur of enkele koude borrelhapjes voor je neus gezet. Gezien het zeer brede aanbod waar ADIO je elke dag weer aangenaam mee weet te verrassen, moge het je inmiddels duidelijk zijn dat dit geen doorsnee lunchroom of eetcafé is. Je smaakpapillen worden er gegarandeerd getrakteerd op overheerlijke verse producten, waardoor je graag vaker bij ADIO over de vloer wilt komen. Uiteraard kun je er al je genuttigde spijzen en dranken zonder problemen betalen met het saldo van je dinercheque of dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10