Florizz

Dinerbon Zwijndrecht Florizz
Adres
Veerplein 1-7
3331 LD Zwijndrecht
Telefoon
078-6200255
Dinerbon Zwijndrecht Florizz
Dinerbon Zwijndrecht Florizz
Dinerbon Zwijndrecht Florizz

Restaurant Florizz is gevestigd op het Veerplein in Zwijndrecht en omschrijft zich zelf als ‘’een ridderlijk eetcafé’’. Dat ridderlijke is meteen te merken als u het restaurant binnenstapt. Dit zal wel iets te maken hebben met de houtkleuren, de ouderwetse lantaarns en de afbeelding van De Nachtwacht op de muur. Klant is koning bij Restaurant Floris. De vlotte bediening zal u hoffelijk behandelen en alles voor u mogelijk maken. Ze accepteren ook uw Dinerbon.

U kunt bij Restaurant Florizz terecht op dinsdag tot en met zondag vanaf 16:00. Zij serveren dan bijzondere gerechten, prachtige wijnen en zorgen voor een stijlvolle sfeer. Dit is een leuk adresje om gezellig te dineren met uw partner. Neem dan ook de Dinerbon mee! De vakkundige koks maken de heerlijkste gerechten voor u klaar, bereid met verse ingrediënten. Op de menukaart staan voornamelijk hoofdgerechten waar het stuk vlees centraal staat. Voorbeelden zijn ossenhaas tournedos, gekonfijte kippenbout en saltimbocca van kalf. Daarnaast kunt u ook met de Dinercheque een vegetarisch gerecht of de visvangst van de dag bestellen. Uiteraard worden er bij ieder hoofdgerecht frieten, salade en groenten geserveerd. Voor de kleintjes is er een kindermenu, waarbij elk gerechtje vergezeld gaat met een ridderlijke schatkist!

Heeft u daarna nog zin in een dessert? Dan bent u bij Restaurant Florizz aan het goede adres. Ze bereiden hele bijzondere nagerechten, zoals drie bereidingen van mango en carrot cake met pure chocolademousse. De scroppino wordt ter plekke aan tafel voor u klaar gemaakt. Dat belooft dus een avond puur genieten te worden! Vergeet uw Dinercheque niet.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10