Restaurant Sloop

Dinerbon Amersfoort Restaurant Sloop
Adres
Krommestraat 60
3811CD Amersfoort
Telefoon
033 8700194
Dinerbon Amersfoort Restaurant Sloop
Dinerbon Amersfoort Restaurant Sloop
Dinerbon Amersfoort Restaurant Sloop
Dinerbon Amersfoort Restaurant Sloop

Restaurant Sloop is een zogenaamde gastrobar. Dat houdt in dat je hier terecht kan voor bijzondere kleine gerechten met een uitgebreide wijnkaart. Bij elk gerecht hoort een bijpassende wijn. De wijnen staan centraal en je geniet het beste van een goede wijn met een lekker gerechtje erbij. Sloop heeft in de avond dan ook geen voor- en hoofdgerechten. Het concept bestaat eruit dat je naar wens de hele avond gerechten kan bestellen. Alle gerechten op de dinerkaart kosten 9,50 euro per stuk. De gastrobar is een zeer geschikte plek om je Dinerbon uit te geven.

Even een greep uit een aantal gerechten waar je in de avond keuze uit hebt: paddenstoelenrisotto, zacht gegaarde schelvis, pastrami van gerookte eend, terrine van kalfsvlees met gerookte tonijn en een potje gevuld met pompoen, crème van aubergine en quinoa. Je kan zelf je wijn kiezen, maar je kan ook een bijpassende wijn bij het gerecht laten serveren. Er zijn maar liefst 25 verschillende soorten wijn die per glas besteld kunnen worden en 40 soorten wijn die als fles besteld kunnen worden. Betaal de rekening met je Dinercheque.

Ook in de middag kan je bij Sloop terecht met je Dinerbon. Er is een uitgebreide lunchkaart aanwezig. Op de lunchkaart vind je diverse soorten sandwiches met bijvoorbeeld gerookte zalm, geitenkaas en pulled pork. Of ga voor uitgebreidere koude of warme gerechten, plate gerechten of een rijkelijk gevulde salade.

Sloop heeft een industriële inrichting met een gezellige, informele sfeer. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 23.00 uur. Elk moment kan je binnenlopen voor een borrel of een hapje. Reserveren is mogelijk via de website en voor groepen van meer dan acht personen wordt een speciaal menu gehanteerd. Nodig vandaag nog je vrienden uit, neem je Dinercheque mee en geniet van een avondje Wine & Dine!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10