Hans en Grietje

Dinerbon Amsterdam Hans en Grietje
Adres
Spiegelgracht 27
1017JP Amsterdam
Telefoon
020 6246782
Dinerbon Amsterdam Hans en Grietje
Dinerbon Amsterdam Hans en Grietje

Hans en Grietje is sinds 1876 een geliefd café restaurant, en een warme thuishaven voor velen, in het bruisende hart van het Spiegelkwartier, met een heerlijk zonovergoten terras met uitzicht op het Rijksmuseum. Het is een gezellige lunch- en dinergelegenheid die al jaren een populaire bestemming is Amsterdam.

We hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart met voor ieder wat wils. Denk aan pannenkoeken, een biefstukje, slibtongetjes of een frisse salade, maar er is ook een grote variatie aan broodjes. Probeer ook onze overheerlijke Piri Piri Gamba's! Er is een ruime keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Zomers kunt u heerlijk zitten op ons terras, waar u tot in de late uurtjes kan genieten van de zon, met een prachtig uitzicht op het Rijksmuseum en de Spiegelgracht. In de winter kunt u opwarmen bij onze open haard en genieten van onze huisgemaakte erwtensoep.

Ook voor de borrel zijn wij een goede locatie. We hebben zes verschillende bieren op tap en een velerlei speciaal bieren op fles.

Natuurlijk kan je ook hier de rekening voldoen met jouw Dinerbon of Dinercheque.
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10