Marina

Dinerbon Amsterdam Marina
Adres
Nieuwendijk 55
1012MB Amsterdam
Telefoon
020 4273464
Dinerbon Amsterdam Marina

Daddy's City Diner is gevestigd aan de Nieuwendijk in Amsterdam. Bij binnenkomst in dit leuke restaurant ziet u al meteen dat het interieur van het restaurant bijzonder is. het straalt verschillende sferen uit. Er is gewerkt met donkere en lichte kleuren. Zo is er een warme sfeer, maar ook een vrolijke en gezellige sfeer gecreëerd. Het personeel dat bij Daddy's City Diner werkt gaat uitstekend te werk. Zij zijn vriendelijk tegen de gasten en helpen ze graag. Zo kunt u met al uw vragen en wensen bij het personeel terecht. Laat het ook zeker weten als u een allergie heeft of speciale dieetwensen, want dan kunnen de koks hier rekening mee houden! U kunt nu ook met uw dinerbon terecht bij Daddy's City Diner om te genieten van al het moois en lekkers wat het restaurant u te bieden heeft!

De koks bereiden met veel passie en liefde de verschillende gerechten voor u klaar. Dit doen zij met goede producten en ingrediënten om de smaak van het gerecht zo goed mogelijk te houden. Daddy's City Diner streeft iedere dag naar een nog betere kwaliteit van de gerechten. U kunt uw dinercheque hier dus heel goed gebruiken! Naast eten heeft het restaurant ook uitstekende dranken tot haar beschikking.

U kunt bij Daddy's City Diner terecht van maandag tot en met zondag. De openingstijden kunnen per dag verschillen tussen 07:00 uur en 19:30 uur. U kunt dus elke dag uitstekend gaan genieten bij Daddy's City Diner met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10