Rancho Leidseplein (geen e-vouchers)

Dinerbon Amsterdam Rancho Leidseplein (geen e-vouchers)
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 71-73
1017PW Amsterdam
Telefoon
020 6274754
Dinerbon Amsterdam Rancho Leidseplein (geen e-vouchers)
Dinerbon Amsterdam Rancho Leidseplein (geen e-vouchers)
Dinerbon Amsterdam Rancho Leidseplein (geen e-vouchers)
Dinerbon Amsterdam Rancho Leidseplein (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen digitale kaarten, alleen fysieke passen.

Bij Rancho op het Leidseplein in Amsterdam staat een goed stukje vlees altijd centraal

Bij Rancho op het Leidseplein in Amsterdam staat een goed stukje vlees altijd centraal. En dat proef je direct! Een bezoek brengen aan dit sfeervolle en lekkere restaurant met je dinerbon is daarom een erg verstandige keuze. Het restaurant kun je gemakkelijk bereiken per tram of fiets en je hebt met je dinerbon ook nog eens de keuze uit tal van lekkere gerechten. Welke gerechten wil jij graag een keer uit gaan proberen?

Het vlees wordt bij Rancho op het Leidseplein in Amsterdam op een traditionele manier gebakken

Denk je aan een goed stuk vlees, dan denk je aan een perfect gegaard stukje vlees. De smaak moet rokerig zijn en het vlees moet natuurlijk erg mals zijn. Daarvoor ben je bij Rancho op het Leidseplein in Amsterdam zeker weten aan het juiste adres. Ieder stukje vlees dat je op de kaart kunt bestellen wordt op een authentieke manier voor je gebakken. Dat wil je toch ook wel een keer uit gaan proberen bij Rancho op het Leidseplein in Amsterdam?

Kies bij Rancho op het Leidseplein in Amsterdam uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts

Wil je een keer avond even culinair genieten, dan zit je bij Rancho op het Leidseplein in Amsterdam zeker weten helemaal goed. Je hebt met je dinercheque namelijk de keuze uit tal van lekkere voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Het personeel van het restaurant vertelt je graag alles over de herkomst van ieder stukje vlees en kan je, indien gewenst, een bijpassend advies op het gebied van wijn geven. Want laten we eerlijk zijn, een perfect gegaard stukje vlees smaakt nog vele malen beter met een goede rode wijn. Wanneer kom je een keer langs met jouw dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10