Steakhouse Rancho VII

Dinerbon Amsterdam Steakhouse Rancho VII
Adres
Korte Leidsedwarsstraat 101-103
1017PX Amsterdam
Telefoon
020 4200066
Dinerbon Amsterdam Steakhouse Rancho VII
Dinerbon Amsterdam Steakhouse Rancho VII
Dinerbon Amsterdam Steakhouse Rancho VII
Dinerbon Amsterdam Steakhouse Rancho VII

Voor een ieder die in Amsterdam van heerlijke vleesgerechten wilt genieten is Steakhouse Rancho VII al vele tientallen jaren een waar begrip. Je vindt deze Rancho-vestiging aan de Korte Leidsedwarsstraat 101-103, op een steenworp afstand van het Leidseplein. Het etablissement is authentiek ingericht waarbij donkere kleuren overheersen, waardoor een warme, gezellige ambiance ontstaat die uitnodig om er op je gemak iets te eten en te drinken. Rancho VII beschikt ook over een straatterras, zodat je er desgewenst ook in de open lucht van een hapje en een drankje kunt genieten. Dit steakhouse is iedere dag van de week open. Het is mogelijk om er van 11 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds het saldo van je dinerbon of dinercheque te besteden.

Bij dit restaurant draait het vooral om vlees van topkwaliteit. Om dat hoge niveau aan gasten waar te kunnen maken reizen de uitbaters van Rancho in hoogst eigen persoon jaarlijks naar Zuid-Amerika om daar uiterst selectief rechtstreeks in te kopen bij de beste leveranciers. In technisch opzicht heeft de tijd bij Rancho niet stilgestaan, maar voor wat betreft de bereiding van de verschillende gerechten wordt authenticiteit nog steeds enorm gekoesterd. In plaats van met allerlei trends mee te waaien blijft men er liever trouw aan de basis waarmee het bij Rancho ooit allemaal begon. Het steaksaanbod bij deze eetgelegenheid bestaat onder andere uit ossenhaasfilet, entercote en rib eye, waarbij je tijdens het bestellen van je gerecht tevens de mogelijkheid krijgt om aan te geven of je uiteindelijk van 200, 300 of 400 gram vlees wilt smullen. Buiten de steaks ontdek je op de menukaart van dit restaurant ook allerlei verrukkelijke plates die vlees of vis als hoofdbestanddeel hebben. Bezoek je dit steakhouse met 2 of meer personen, dan is het ook mogelijk om voor de zogenoemde parrillada te gaan. Dit betekent dan dat je de beschikking krijgt over een eigen tafelgrill waarop je vervolgens helemaal zelf je vlees en maiskolven kunt garen.

Aan het einde van je smulfeest bij Rancho VII is het er vanzelfsprekend zonder problemen mogelijk om de rekening voor alle genuttigde lekkernijen (deels) te voldoen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10