Restaurant Despacito

Dinerbon Apeldoorn Restaurant Despacito
Adres
Hoofdstraat 170
7311BD Apeldoorn
Telefoon
055 3013806
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Despacito
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Despacito
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Despacito
Dinerbon Apeldoorn Restaurant Despacito

Restaurant Despacito brengt het goede culinaire leven van Argentinië naar Apeldoorn. Dit grillrestaurant laat je in warme Zuid-Amerikaanse sferen graag proeven van de Argentijnse keuken. Ze serveren er het meest lekkere, vers geïmporteerde vlees dat ze bereiden op de houtskoolgrill. Het restaurant is gevestigd in het hart van de gezellige stad Apeldoorn op de Veluwe. Je kunt van dinsdag tot en met zondag met je dinerbon bij Despacito terecht voor een heerlijke lunch, diner of een hapje en drankje aan de bar.

De specialiteit van Despacito is duidelijk: vlees van jonge stierkalveren die zich in vrijheid voeden met het sappige gras van de Argentijnse Pampa's. Om de optimale smaak te behouden, bereiden de koks het vlees boven heet vuur en keren het slechts één keer. Maar ook als je niet van vlees houdt, biedt het restaurant je uitgebreide keuze voor een heerlijke maaltijd met je dinercheque. Zo serveren zij eveneens vis van de grill en kun je er bovendien uitstekend terecht voor diverse tapas. Als voorgerecht kun je bij Despacito bijvoorbeeld een vissoep, een carpaccio de lomo of een Argentijns pasteitje met groente bestellen. Als hoofdgerecht kun je er qua vlees kiezen voor een exclusieve Argentijnse steak, maar ook voor een Europese T-bone of voor lamskoteletten of kipfilet. Aan vis vind je bijvoorbeeld grote gamba's, zalm en kabeljauwfilet op de kaart. De gerechten worden naar Argentijns recept gegrild en begeleid door salade, frietjes en een kruidige rijst. Daarnaast kun je met je dinerbon bij Despacito kiezen voor specials als fajitas en burritos, vergezeld door bijvoorbeeld een heerlijke gegrilde maiskolf.

Ook kinderen kunnen in dit restaurant alles eten wat ze maar lekker vinden. Van de gewone kaart, maar ook van de kinderkaart met onder andere een hamburger, spare-ribs, een frikandel en kroket. Als dessert kun je met je dinercheque bijvoorbeeld genieten van een flan de caramel, verse ananas met bosvruchtenroomijs of een cocktail van walnootroomijs met whiskey. Alvast in de sferen komen of nog even wat langer blijven? Je sipt bij Depacito ook heerlijk aan cocktails als een Mojito, Zorro of Chiquita Local. Bij restaurant Despacito staat alles in het teken van sfeer en genieten.

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10