Zas en Fratsen Culemborg

Dinerbon Culemborg Zas en Fratsen Culemborg
Adres
Tollenstraat 5
4101 BD Culemborg
Telefoon
0345 786278
Dinerbon Culemborg Zas en Fratsen Culemborg
Dinerbon Culemborg Zas en Fratsen Culemborg
Dinerbon Culemborg Zas en Fratsen Culemborg

Wij, Saskia & Jan Kees, dachten altijd: “later als we groot zijn, dan willen we onze eigen horecazaak beginnen.”

We hebben allebei, met veel plezier, in de horeca gewerkt en zijn toch allebei uiteindelijk in het bedrijfsleven terechtgekomen. We misten allebei het contact met mensen, het mensen naar de zin maken, totdat we uiteindelijk dachten: “wat als later nu is?”

En zo zijn we in april 2015 dit geweldige lunchcafé in Vianen begonnen. Van scratch hebben we een voormalige dierenwinkel omgebouwd tot een gezellige huiskamer, waar wij ons thuis voelen en waar wij hopen dat jij je ook thuis voelt.

In Februari 2020 hebben we vervolgens nog een superleuk lunchcafé geopend in Culemborg. Ok, de timing was misschien iets minder, maar ook daar voelen we ons thuis. En we hopen jij ook!

Onze visie: Wees welkom!

Wij vinden het allebei belangrijk dat je als gast gezien wordt, dat er aandacht voor jou is, Dat passen we ook in Zas & Fratsen toe: we maken tijd voor een praatje, we weten welke koffie je drinkt, we leggen een krantje bij jou neer. En wanneer je liever met rust gelaten wil worden, is dat ook ok.

We streven ernaar om verantwoord met het milieu om te gaan. Daarvoor gebruiken we waar mogelijk producten uit de regio (bijvoorbeeld onze kaas van Kaasboerderij van Rossum, ons brood van Bakkerij van Dijk uit Lexmond, honing van ZoemZoem van lokale bijenvolken), biologische producten of producten met een keurmerk. Onze schoonmaakmiddelen bijvoorbeeld zijn voor het overgrote deel ecologisch, waardoor de belasting voor het milieu veel minder is dan bij reguliere schoonmaakmiddelen. Dit alles natuurlijk met in achtneming van de regels en de beperkingen opgelegd door de NVWA.

Ook hier kunt u binnenkort terecht met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10