The Court

Dinerbon Den Haag The Court
Adres
Groenewegje 115
2515 LP Den Haag
Telefoon
070 7370800
Dinerbon Den Haag The Court
Dinerbon Den Haag The Court
Dinerbon Den Haag The Court
Dinerbon Den Haag The Court

Als hofstad is er in Den Haag veel te zien en te beleven. Als je je dagje naar Den Haag wilt afsluiten of als je gewoon als Hagenaar lekker wilt ontspannen, neem dan je Dinerbon mee en bezoek Cocktailbar The Court. Cocktailbar The Court brengt een ode aan het wereldberoemde Paleis van Justitie en alle internationale justitie-instituten in de stad. Dit is te merken aan het interieur, maar ook aan het eten. Hier zit je op relaxte chesterfields, geniet je van lekkere jazzy muziek en wordt er door gedimde lichten een relaxte en romantische sfeer gecreëerd. Een uitstekende plek om je Dinercheque in te wisselen voor een heerlijke cocktail of een lekker hapje.

Wat biedt Cocktailbar The Court?

Voor elke gelegenheid kun je van woensdags tot zaterdags vanaf 17:00 uur met je Dinerbon terecht bij Cocktailbar The Court. Geniet hier met je partner heel romantisch, of klets gezellig bij met vrienden tijdens een gezellige borrel of een cocktail. Vervolgens kun je ook lekker gaan eten,waarbij je geniet van Italiaanse gerechten. Als je een privéfeestje wilt geven voor meerdere personen of je wilt een zakelijk evenement in een intieme omgeving plannen, huur dan Cocktailbar The Court af. Alle soorten feestje zijn mogelijk met daarbij heerlijke drankjes en hapjes. Je kunt er ook een Cocktail workshop volgen. Dit is leuk om te doen met je collega's en elkaars zelfgemaakte cocktails proeven zal zeker de onderlinge band versterken.

Het menu

Cocktailbar The Court is geen luxe restaurant. Alles draait hier om sfeer en gemoedelijkheid, ondanks dat je in een 'justitiële' omgeving zit. De kaart is dan ook sober, met niet teveel gerechten, maar wel altijd goed en luxe geserveerd. Het is een Italiaanse kaart, met heerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Als starter bijvoorbeeld heerlijk zeevruchten met veel groentes of een carpaccio. Als tussengerecht kun je een heerlijke pasta nemen, zoals spaghetti, ravioli of fregola, met vlees of vis. Neem ook een luxe hoofdgerecht met tonijn of gamba's. En natuurlijk is je avond nog niet afgesloten zonder een Italiaans dessert> Hierbij verruil je je Dinercheque voor een heerlijke Italiaanse mousse of tiramisu. Bij Cocktailbar The Court wordt altijd een positief oordeel geveld!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10