De Koningsherberg (Geen e-vouchers)

Dinerbon Anloo De Koningsherberg (Geen e-vouchers)
Adres
Brinkstraat 2
9467 PE Anloo
Telefoon
0592 - 271216
Dinerbon Anloo De Koningsherberg (Geen e-vouchers)
Dinerbon Anloo De Koningsherberg (Geen e-vouchers)
Dinerbon Anloo De Koningsherberg (Geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Kom eens met uw Dinerbon van Diner Cadeau naar de Koningsherberg in het mooie Anloo. Omgeven door prachtige natuurgebieden zoals het Drentse Aa kunt u hier heerlijk lunchen en dineren. Zowel de vlees- of visliefhebber komt hier aan zijn trekken. Ook bent u altijd welkom voor een gewoon een heerlijk kopje koffie, vers gezet van de beste bonnen met daarbij een lekker stuk huisgemaakt appeltaart. Buiten hebben wij een riant terras, waar u met zonnig weer heerlijk kunt genieten. In de winter is het in ons gezellige restaurant goed toeven.

Vanaf 12.00 uur kunt u bij ons terecht voor een lekkere lunch. Dit kan alles inhouden van een vers belegd broodje tot een lekkere schnitzel met friet. Onze specialiteit zijn de boeren herberg soepen van het huis. Daarnaast bereiden wij ook ambachtelijke pannenkoeken met allerlei toppings!

Om 17.00 uur bent u welkom voor het diner. Wat dacht u bijvoorbeeld van een warm olijfbroodje vooraf en daarna onze befaamde steak met huisgemaakte champignon/roomsaus? Op ons krijtbord, dus buiten de kaart om, hebben wij een vaak wisselend drie gangen menu staan voor slechts €19,95. Ook adviseert onze deskundige bediening u graag over uw keuze voor wijn en spijs.

De Koningsherberg heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1856 toen de familie van Rein de boerderij liet bouwen met café en logement mogelijkheden. In de eeuwen daarna werd de herberg meerdere malen verkocht en bewoond door vele andere families tot de huidige eigenaren familie Oostenrijk het sinds 2009 huren. Op onze site vindt u het hele verhaal van de rijke geschiedenis van de Koningsherberg terug. Schroom ook niet om contact met ons op te nemen als u vragen of suggesties heeft. Uw Dinercheque accepteren wij natuurlijk graag! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10