Restaurant en Grandcafe Liff

Dinerbon Assen Restaurant en Grandcafe Liff
Adres
Brink 14
9401HS Assen
Telefoon
0592 302 777
Dinerbon Assen Restaurant en Grandcafe Liff
Dinerbon Assen Restaurant en Grandcafe Liff

Restaurant en Grandcafé Liff is één van de meest hippe zaken die er in Assen te vinden is. Het restaurant is zeer modern ingericht, maar biedt toch een warme gezellige sfeer. Ook u bent er van harte welkom voor een hapje en een drankje! Ze accepteren namelijk ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Liff is afgeleid van het Engelse woord ‘’life’’, wat leven betekent. Geniet van het allerbeste wat het leven te bieden heeft bij Restaurant en Grandcafé Liff!

Vanuit het concept Art of LIFF staat de L voor LIFE, de I voor INTENS, de F voor FLAVOUR en de laatste F voor FEEL. Dit is wat Restaurant en Grandcafé Liff haar gasten biedt. In ruil voor uw Dinerbon kunt u onder andere genieten van een met zorg bereide lunch. Op de lunchkaart vindt u belegde broodjes met onder andere huisgemaakte rosbief, gegrilde kip en humus. Daarnaast serveren ze ook diverse soepen, salades, tosti’s, uitsmijters, kroketten, biefstuk en fish and chips. U kunt de lunch dus zo groot of klein maken als u zelf wil! Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon te komen dineren bij Restaurant en Grandcafé Liff. Ook dan kunt u betalen met uw Dinercheque. Bestel bijvoorbeeld als hoofdgerecht de vegetarische lasagne, de visstoof of de tournedos.

Een lekker bijpassend drankje bij uw eten maakt de belevenis compleet! Bij Liff hebben ze een ruim assortiment aan alcoholische en niet-alcoholische dranken. Naast de verrukkelijke huiswijn serveren ze ook een aantal bijzondere wijnen op fles. Geniet van een smakelijk diner met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10