Limbo

Dinerbon Emmen Limbo
Adres
Dalipassage 12
7811DB Emmen
Telefoon
0591 820290
Dinerbon Emmen Limbo
Dinerbon Emmen Limbo
Dinerbon Emmen Limbo
Dinerbon Emmen Limbo

In het centrum van Emmen staat restaurant & bar Limbo. Het restaurant ligt op een steenworp afstand van het Atlas Theater en Wildlands. Het is dus een uitstekend restaurant om met je Dinerbon te bezoeken naar een dagje dierentuin. Maar ook voor een gezellig avondje uit, kun je bij Limbo terecht. Eerst ga je heerlijk dineren, waarna je vervolgens aan de bar schuift om nog na te genieten van een drankje. Ook 's middags kun je bij Limbo al terecht voor de lunch. Daarnaast is Limbo bij uitstek geschikt voor het vieren van een feestje, een bedrijfsfeest of een groepsdiner. Neem ook hiervoor je Dinercheque mee naar Limbo.

De lunchkaart

Vanaf 12:00 uur kun je bij Limbo terecht voor de lunch. De lunchkaart kent enkele aan te bevelen gerechten waar Limbo in gespecialiseerd is. Ruil bijvoorbeeld je Dinerbon in voor een heerlijke black angus burger van 180 gram. Ook Limbo's 12-uurtje is zeer populair als lunch. Hierbij krijg je een heerlijke rundvleeskroket op brood met een huisgemaakte soep. Maar ook voor de klassieke lunchgerechten ben je bij Limbo aan het goede adres. Een uitsmijter, een omelet of een tosti zijn bij Limbo zeer smakelijk.

De dinerkaart

De dinerkaart is wat uitgebreider en staat vol met gerechten, waarbij gebruik gemaakt is van verse producten en ingrediënten. Ook deze kaart staat vol met typische Limbo specialiteiten, zoals een voorgerecht met huisgemaakte zalm met sinaasappel, een gebonden vissoep of een proeverij met drie bruschetta's. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit heerlijke vleesgerechten, zoals de short rib, de burning stick die vlammend wordt geserveerd of een heerlijke zalmfilet. En natuurlijk moet je de fantastische desserts ook proberen, waaronder de citrus cheesecake of after eight yoghurt met ijs. Na het diner mag je aanschuiven aan de bar voor een heerlijke borrel om van het diner na te genieten.

Arrangementen

Bij Limbo kun je tal van arrangementen boeken. Heb je een feestje te vieren, een personeelsfeest of een bruiloft? Limbo kan je feest volledig organiseren in een gezellige ambiance en met heerlijk eten. Wil je misschien eens een dj workshop volgen? Dat is bij Limbo met je Dinercheque ook mogelijk. Bespreek al je wensen voor je feestje en Limbo zal zorg dragen voor een geslaagde avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10