Hotel Hoogeveen

Dinerbon Hoogeveen Hotel Hoogeveen
Adres
Mathijsenstraat 1
7909AP Hoogeveen
Telefoon
0528 263303
Dinerbon Hoogeveen Hotel Hoogeveen
Dinerbon Hoogeveen Hotel Hoogeveen

Ons moderne hotel is gelegen op een afstand van vijftien minuten van het centrum Hoogeveen. We zijn omgeven door het mooie natte heidegebied. Met de verre verten, vennetjes en grazende heideschapen heeft u het idee dat u in een ander land bent. Ons mooie hotel beschikt over een restaurant waar u met u dinerbon of dinercheque terecht kunt.

Ons restaurant is elke dag van 7.00 uur tot 23.00 uur voor u geopend. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Elke maand wordt er speciaal voor u een voordelig en gevarieerd maandmenu samengesteld. Onze standaard menukaart beschikt over diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Kies bijvoorbeeld voor de mixed grill, dit is een combinatie van beef, varken en kip. 

Heeft u zin om bij ons te komen en te genieten van onze A la carte? Het kan allemaal met u dinerbon of dinercheque. Wij zijn gelegen aan de mathijsenstraat 1 in Hoogeveen. Reserveren kan door te bellen naar +31 (0) 528 263 303 of door een mailtje te sturen naar infor@hotelhoogeveen.nl. Tot ziens bij hotel Hoogeveen! 

Nog belanrgijk: uw dinerbon of dinercheque is alleen geldig in het hotel restaurant en niet bij Yume.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10