Abdij de Westerburcht

Dinerbon Westerbork Abdij de Westerburcht
Adres
Hoofdstraat 7
9431AB Westerbork
Telefoon
0593 - 331238
Dinerbon Westerbork Abdij de Westerburcht
Dinerbon Westerbork Abdij de Westerburcht
Dinerbon Westerbork Abdij de Westerburcht

Restaurant Abdij de Westerburcht is gevestigd aan de Hoofdstraat in Westerbork. Het restaurant is gevestigd in een mooi hotel. Het restaurant heeft een prachtige inrichting. Er is gewerkt met donker en licht. Er zijn prachtige wit met zwarte stoelen en donkere tafels. Ook staan er mooie takken met witte bloemen in het restaurant en aan de muur hangen hier en daar mooie foto’s of schilderijen. U bevindt zich hier in een chique en fijne omgeving om te genieten van uw heerlijke gerecht. U kunt ook buiten op het mooie en moderne terras zitten. In de tafels op het terras liggen stenen waar vuur in gemaakt kan worden. Zo kunt u zelf als het ‘s avonds afkoelt of als het kouder buiten is nog genieten op het terras. Abdij de Westerburcht is een geweldige plek om samen te komen met vrienden en familie. Ion het restaurant is er ook een mooie bar aanwezig en een lounge hoek. U zult zich hier helemaal op uw plek voelen en dat kan nu ook met uw dinerbon!

Het restaurant is afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot. De menukaart is geïnspireerd op het kloosterleven, daarom wordt er graag gekookt met trappistenbieren. De rijke en complexe smaak van deze bieren zorgen voor een extra dimensie aan de verschillende gerechten. U kunt dus zeker bijzondere gerechten voor uw dinercheque verwachten!

Het restaurant is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur. Als u echt van bijzonder eten houdt, dan gaat u met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Abdij de Westerburcht!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10