The Saloon

Dinerbon Enschede The Saloon
Adres
Walstraat 63
7511GG Enschede
Telefoon
053 4312274
Dinerbon Enschede The Saloon
Dinerbon Enschede The Saloon
Dinerbon Enschede The Saloon

The Saloon is al jaren een groot begrip in Enschede

The Saloon is al jaren een groot begrip in Enschede. En dat merk je direct als je met je dinerbon naar het restaurant komt. Gastheer Benjamin zorgt er namelijk erg graag voor dat je samen met het personeel van The Saloon in Enschede een onvergetelijke middag of avond heeft. Gezelligheid, gastvrijheid en de overheerlijke Zuid-Amerikaanse keuken staan dan ook altijd centraal. Proef jij binnenkort de overheerlijke Zuid-Amerikaanse keuken met je dinerbon?

Bij The Saloon in Enschede kies je uit een gevarieerd menu met verse ingrediënten

Een gevarieerd menu met verse ingrediënten vormt het uitgangspunt bij The Saloon in Enschede. Zijn er speciale wensen, ben je bezig met een bepaald dieet of is er een bepaalde allergie in het spel? Maak het kenbaar aan het personeel van The Saloon in Enschede. Er wordt graag met je meegedacht en je kan met je dinercheque altijd onbezorgd genieten. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, toch? Wacht daarom niet langer en breng binnenkort eens een bezoek aan dit gezellige en sfeervolle restaurant.

Probeer traditionele Argentijnse en Mexicaanse gerechten bij The Saloon in Enschede

Bij The Saloon in Enschede kun je traditionele Argentijnse en Mexicaanse gerechten. Probeer je graag iets compleets nieuws uit op culinair gebied met je dinercheque of speel je het liever op veilig? Wat je wensen ook zijn, bij The Saloon in Enschede zit je helemaal goed. Het restaurant is op maandag gesloten en op dinsdag tot en met zondag geopend van 16:30 uur tot en met 22:30 uur. Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou en je gezelschap een tafeltje vrij is, doet het je zeker goed om op voorhand even per telefoon een reservering te maken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10