Chapeau

Dinerbon Almere Chapeau
Adres
Straat van Florida 1
1334PA Almere
Telefoon
036 5496244
Dinerbon Almere Chapeau
Dinerbon Almere Chapeau

Wilt u eens iets echt spannends proberen met uw dinerbon in plaats van uit eten te gaan in een ‘normaal’ restaurant? Gebruik dan uw dinercheque om te gaan eten bij Restaurant Chapeau. U vindt dit bijzondere restaurant aan de Straat van Florida 1 in het moderne Almere. Wat er zo bijzonder is aan dit restaurant? Het diner wordt hier bereid door studenten die stage lopen in dit restaurant en die een opleiding volgen aan het MBO college ROC van Flevoland. Het restaurant bevindt zich dan ook in hetzelfde pand en u kunt zich hier komen laten verassen door de kookkunsten van deze zeer jonge chefs. Dit is een erg leuke ervaring en het restaurant, dat qua ruimte een industriële, moderne vibe heeft, is zeer sfeervol ingericht met tafeltjes met hagelwitte lakens.

Iedere keer staat er bij restaurant Chapeau weer iets nieuws op het menu. Het menu voor de komende dineravond kunt u vinden op de facebook. Om u een idee te geven van het menu: op het moment van schrijven staan op het menu als amuse een guacamole met tomaat en tortillachip, een voorgerecht van carpaccio met pesto, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en rucola, een tussengerecht van verse kippensoep, een hoofdgerecht van tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette, een nagerecht van lava cake met witte crème brûlée en gesuikerde aardbijen en een heerlijk kopje koffie met macarons.

Wat het extra leuk maakt, is dat dit uitgebreide menu maar €15,- kost. Zo kunt u met uw dinercheque, afhankelijk van hoeveel daar op staat, misschien wel meerdere keren komen eten! Uw dinerbon is bij Restaurant Chapeau dus goed besteed, en de studenten zullen uiteraard hun uiterste best doen om uw avond uit onvergetelijk te maken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10