Kimono Almere (alleen eten, geen e-vouchers)

Dinerbon Almere Kimono Almere (alleen eten, geen e-vouchers)
Adres
Belfort 16
1315 VB Almere
Telefoon
036 5303244
Dinerbon Almere Kimono Almere (alleen eten, geen e-vouchers)
Dinerbon Almere Kimono Almere (alleen eten, geen e-vouchers)
Dinerbon Almere Kimono Almere (alleen eten, geen e-vouchers)
Dinerbon Almere Kimono Almere (alleen eten, geen e-vouchers)

Let op: de Diner Cadeaukaart is alleen te besteden voor het eten. Niet voor het drinken. Wij accepteren geen e-vouchers.

Wanneer je een lekker dagje gaat shoppen in Almere, hoef je niet lang te zoeken naar een leuke plek om te lunchen of dineren. In het winkelcentrum van Almere vind je namelijk het sushi restaurant Kimono. Hier kun je jouw dinerbon verzilveren voor een heerlijke lunch of diner.

All you can eat lunch en diner

Ben jij ook zo gek op sushi? Dan is restaurant Kimono de beste plek voor jou. Hier kun je naar hartenlust de heerlijke sushi gerechten eten. Zowel voor het lunchmenu als voor het dinermenu is er de mogelijkheid om een “all you can eat” menu te kiezen. Dit is een uniek menu waarbij in 5 rondes heerlijk veel sushi gerechten kunt eten. Je betaalt een vaste prijs en kunt vervolgens zelfs kiezen welke gerechten je wilt eten. Je kunt reserveren voor een plek tijdens de lunch of diner, maar dit is niet verplicht. Ben je spontaan in de stad en heb je zin in sushi? Dan kun je altijd kijken of er een tafel beschikbaar is.

À la carte

Naast het “all you can eat” menu voor de lunch en het diner, heb je ook de keuze om rechtstreeks van de kaart te bestellen. Kies jouw favoriete sushi gerechten en betaal alleen voor de gerechten die je echt wilt eten. De uitgebreide kaart van dit restaurant maakt het mogelijk om voor iedereen een lekker gerecht te vinden. Kimono biedt een royaal aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten. Dit maakt het een ideale optie voor alle vegetariërs en veganisten om sushi te eten.

In het winkelcentrum

Kimono heeft een ideale locatie in het winkelcentrum van Almere. Het restaurant is niet te missen op Belfort 16 in Almere. Dankzij deze handige locatie midden in het centrum, is het een geliefd sushi restaurant van velen. Na een dagje shoppen of een lange werkdag is dit restaurant een ideale optie voor een diner.

Geniet jij ook van sushi gerechten? Maak dan gebruik van de “all you can eat” menu's voor lunch en diner bij Kimono. Vermeld tijdens het reserveren dat je gebruik wilt maken van jouw dinercheque en profiteer van een voordelige lunch of diner bij Kimono in Almere.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10