Payal

Dinerbon Almere Payal
Adres
Deventerpad 10
1324 EE Almere
Telefoon
036-5330570
Dinerbon Almere Payal
Dinerbon Almere Payal
Dinerbon Almere Payal

Bij Restaurant Payal in Almere kunt u genieten van de ultieme ervaring van echt Indiaas eten. De chefs hebben de Indiase kookkunst namelijk al jarenlang beoefend, waardoor de gasten alleen eersteklas gerechten voorgeschoteld krijgen. Bent u een liefhebber van de Indiase keuken of wilt u juist een nieuwe keuken ontdekken? Kom dan met uw Dinerbon naar restaurant Payal! Ze zijn dagelijks geopend tussen 17:00 en 22:00.

Alle gerechten bij Restaurant Payal worden bereid met verse producten, wat het eten niet alleen heel erg lekker maar ook heel gezond maakt. Ze houden ook graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. De menukaart is samengesteld uit een ruim aanbod van divers halalvlees, vis en vegetarische gerechten gekozen uit de meest culinaire streken uit India. Bestel bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinerbon een van de vele menu’s van Payal. Wat dacht u van het Payal Deluxe Menu met Tandoori mixed grill, Chicken Tikka Masala, Aloo matter, Naan, Salade, Papperdams, mintsaus, basmatirijst en Kheer? Er is echt van alles mogelijk met uw Dinercheque! Zo hebben ze ook vegetarische menu’s en een all you can eat arrangement. Een mango lassie zal daarbij heerlijk smaken…

Wilt u liever genieten van een Indiaas gerecht in het comfort van uw eigen huiskamer? Dan is het ook mogelijk om de specialiteiten at te halen en mee te nemen voor thuis. Dan heeft u in ieder geval altijd water in de buurt om de boel mee te blussen! Geniet van een exotische Indiase curry of tandoori met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10