Restaurant aan de Fonteyn

Dinerbon Dronten Restaurant aan de Fonteyn
Adres
Het Ruim 15
8251EL Dronten
Telefoon
0321 820992
Dinerbon Dronten Restaurant aan de Fonteyn
Dinerbon Dronten Restaurant aan de Fonteyn
Dinerbon Dronten Restaurant aan de Fonteyn

Restaurant Aan de Fonteyn bevindt zich aan Het Ruim 15, in het winkelcentrum van Dronten. Het vriendelijke personeel van deze horecagelegenheid verwelkomt je graag in een warme ambiance die onder meer gekenmerkt wordt door een houten vloer en donkergetint meubilair. Het restaurant beschikt ook over een eigen terras, zodat je er bij mooi weer ook buiten iets kunt eten en drinken terwijl je uitzicht hebt op het winkelende publiek en – uiteraard – de ronde fontein die pontificaal op het aan het terras grenzen plein staat opgesteld. Wil je met je dinerbon of dinercheque bij Aan de Fonteyn genieten van een lekkere lunch of een heerlijk diner, dan kun je daarvoor op elke dag van de week bij dit etablissement terecht. De reguliere openingstijden op maandag zijn van 12 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds, van dinsdag tot en met donderdag van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds, op vrijdag en zaterdag van 10 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds en op zondag van 3 uur ‘s middags tot 10 uur ‘s avonds. Let op, deze reguliere openingstijden kunnen door het jaar wijzigen en zijn deels afhankelijk van de seizoenen.

Je kunt Restaurant Aan de Fonteyn gerust een culinaire allemansvriend noemen, want het heeft voor elk type gast gegarandeerd iets wils. Zo kun je er terecht voor een heerlijke verse kop koffie of een gezellige borrel, maar is het ook de plek bij uitstek in Dronten om te genieten van een lunch of diner. De menukaart is dan ook uiterst gevarieerd en bevat tal van gerechten die bereid worden met écht verse ingrediënten. Voor de lunch kun je bijvoorbeeld getrakteerd worden op vers afgebakken brood of heerlijke huisgemaakte soep, terwijl voor het diner onder meer gerechten met verse vis, kwaliteitsvlees en huisgemaakte salades kunnen worden geserveerd. Aan de Fonteyn biedt daarnaast ook diverse menukeuzes voor vegetariërs en veganisten.

Heb je volop genoten van een hapje en drankje bij Restaurant Aan de Fonteyn en is het tijd om de rekening te betalen, dan kun je daar vanzelfsprekend (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10