Le Mirage

Dinerbon Emmeloord Le Mirage
Adres
Beursstraat 2
8302CW Emmeloord
Telefoon
0527 - 699104
Dinerbon Emmeloord Le Mirage
Dinerbon Emmeloord Le Mirage
Dinerbon Emmeloord Le Mirage

Welkom in restaurant Le Mirage in Emmeloord! Al sinds 1992 een belevenis op niveau. Hier zijn kwaliteit, originaliteit, presentatie en sfeer de vier onmiskenbare ingrediënten. Of het nu gaat om een eenvoudige lunch of een zevengangendiner; elke maaltijd is een eetbelevenis op niveau. Ervaar het zelf met uw Dinerbon!

Le Mirage heeft een ambachtelijke keuken: van brood tot bonbon, van soep tot ijs, alles wordt zelf gemaakt, volgens eigen receptuur en van producten die waar mogelijk van plaatselijke leveranciers en boeren komen. Biologische en diervriendelijke producten staan bij het restaurant hoog in het vaandel. Ruil uw Dinercheque in voor een overheerlijk viergangen Euro-Toques keuzemenu dat bestaat uit een heerlijke carpaccio, romige venkelsoep, portobello paddenstoel en limoenclafoutis met kersen en vanille-ijs. Dit bijzondere menu is gebaseerd op Dutch Cuisine: 80 procent groenten, 20 procent vis of vlees; 80 procent ingrediënten uit de streek en 20 procent uit andere streken. Uiteraard kunt u uw menu ook zelf samenstellen met uw Dinercheque. Zowel voor de vis-, vlees- als vegaliefhebber is er uitgebreide keuze! Laat u ook eens verrassen door perfecte wijn-spijscombinaties voor een eerlijke prijs.

Colinde de Nijs en haar bedieningsbrigade doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zij geven u graag advies in uw keuze voor wijn en menu. In 1996 werd het restaurant al onderscheiden door de Franse minister van landbouw voor de manier van presentatie: gastvrij, oprecht, toegankelijk en een goede prijs-kwaliteitverhouding. U hoort het al, een prachtige plek om uw Dinercheque of Dinerbon te besteden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10