The Lux

Dinerbon Zeewolde The Lux
Adres
Raadhuisplein 19-20
3891 ER Zeewolde
Telefoon
(0)36 522 2295
Dinerbon Zeewolde The Lux

In de haven van het dorp Zeewolde ligt een groot complex waar je met je Dinerbon terecht kunt voor een diner of een borrel in de Grand Café en restaurant. Maar hiermee houdt het nog niet op. The Lux is ook een theater, een ruimte voor vergaderingen en congressen, bruiloften en ook andere feesten en partijen kun je in The Lux organiseren. Niet voor niets is de slogan van The Lux: 'All is one'. Dus neem je Dinercheque en kom naar The Lux voor een grandioze avond uit. Of het nu naar een theatervoorstelling is, een lunch of diner of voor een lekkere (zaken)borrel, alles is mogelijk voor een fantastische dag of avond.

Grand Café & Restaurant The Lux

Het restaurant van The Lux is een uitstekende mogelijkheid om je Dinerbon te gebruiken. Het restaurant biedt plaats aan 80 personen en hier kun je echt culinair genieten. De gerechten worden bereidt met verse producten en veelal ook streekproducten. Het Grand Café en het restaurant ademen de sfeer van een theater uit. Verder biedt het Grand Café en het restaurant plaats over een ruimte, waar je in intieme sfeer een feestje tot maximaal 120 personen kunt organiseren. Het Grand Café sluit aan op een groot comfortabel terras met terrasstoelen en loungebanken. Het terras ligt aan het water en biedt met gemak plaats aan 200 personen. Dit is een ideale ruimte om hier je bruiloft of een ander feest te geven.

Theater, congres en event center

Verder biedt The Lux plaats aan een theater voor allerlei theatervoorstellingen die je kunt bezoeken of misschien wil je het theater wel huren om met je vereniging een leuke voorstelling te spelen? In ieder geval heeft het theater alle licht- en geluidstechnieken in huis voor een professionele theatervoorstelling. The Lux beschikt ook over vier vergader- en congreszalen vanaf 4 personen tot 300 personen. Sommige zalen beschikken over een eigen bar, maar je kunt na een vergadering ook plaats nemen in het Grand Café om na te borrelen. Hier kun je dan ook altijd weer je Dinercheque gebruiken en genieten van een heerlijke borrel in een prachtige ambiance aan het water.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10