Restaurant It Polderhûs

Dinerbon De Veenhoop Restaurant It Polderhûs
Adres
Kraenlanswei 1
9215VZ De Veenhoop
Telefoon
0512 461803
Dinerbon De Veenhoop Restaurant It Polderhûs
Dinerbon De Veenhoop Restaurant It Polderhûs
Dinerbon De Veenhoop Restaurant It Polderhûs
Dinerbon De Veenhoop Restaurant It Polderhûs

Restaurant It Polderhûs, in De Veenhoop is eenvoudig te bereiken vanuit Drachten

Restaurant It Polderhûs in De Veenhoop is eenvoudig te bereiken vanuit Drachten. In slechts 10 minuten ben je al in het restaurant. Het pand ademt een en al sfeer uit en in de boerderij uit het jaar 1872 kun je dan ook uitstekend terecht voor een goed verzorgde lunch of een uitgebreid diner. Met wie ga jij een keer culinair uit eten met de dinercheque bij restaurant It Polderhûs in De Veenhoop?

Een karakteristieke en mooie brugwachterswoning aan de voorzijde van restaurant It Polderhûs in De Veenhoop

Restaurant It Polderhûs in De Veenhoop is een karakteristieke boerderij en heeft een karakteristieke en mooie brugwachterswoning aan de voorzijde. Hier heb je de mogelijkheid om met je dinercheque uit eten te gaan en te kiezen uit diverse gerechten an de à la carte kaart. Deze kaart van restaurant It Polderhûs in De Veenhoop is erg gevarieerd en past perfect bij het seizoen van het jaar dat je uit eten gaat. Geniet van het mooie gebied de Kraenlânen en het unieke watersportgebied. Kom je graag alleen, samen met vrienden, samen met het hele gezin of wellicht met de hele familie langs? Het is allemaal mogelijk in deze oude en sfeervolle boerderij.

Een verfrissend en leuk verrassingsmenu

Naast dat je bij restaurant It Polderhûs in De Veenhoop kunt uit eten met de à la carte kaart, zijn er nog veel meer mogelijkheden met je dinerbon. Je hebt namelijk ook de keuze uit een verfrissend en leuk verrassingsmenu. Dit menu is met veel liefde ontwerpen door de Chef, genaamd Bonnie Sikkes. Wil je met de dinerbon zeker zijn van een tafeltje bij het restaurant It Polderhûs in De Veenhoop, dan kun je van tevoren het beste even een reservering maken samen met het personeel.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10