Old Dutch

Dinerbon De Westereen Old Dutch
Adres
Noarder stasjionsstrjitte 52-54
9271CL De Westereen
Telefoon
0511 442 638
Dinerbon De Westereen Old Dutch
Dinerbon De Westereen Old Dutch
Dinerbon De Westereen Old Dutch
Dinerbon De Westereen Old Dutch

Op donderdag tot en met zondag kunt u gezellig eten bij Restaurant Old Dutch. Dit is hét buffetrestaurant in Friesland voor families, groepen of gewoon lekker met z’n tweetjes. Old Dutch is makkelijk bereikbaar vanaf Leeuwarden, Dokkum en Drachten. Er zit namelijk zowel een treinstation als een ruime parkeerplaats voor de deur! Bij Old Dutch kunt u met uw gezelschap genieten van de uitgebreide arrangementen die het restaurant te bieden heeft. U kunt er nu ook uw Dinerbon verzilveren!

Bij Old Dutch kunt u voor € 35,- per persoon onbeperkt dineren van het zeer uitgebreide buffet ‘’Hollands Wokken’’. Ook de frisdranken, sappen, wijnen en tappils zijn bij de prijs inbegrepen! Uiteraard kunt u hiervoor reserveren met uw Dinerbon. Door middel van live cooking kunt u allerlei verschillende vlees- en visgerechten van de grill of bakplaat proeven. Behalve vlees en vis bieden zij u verschillende soepen, salades, tapas en natuurlijk een zeer uitgebreid dessertbuffet. Geniet van dit fijne arrangement, waarbij u zo vaak terug mag lopen naar het buffet als u zelf wil! Houdt u niet van grootschalige buffetrestaurants, dan is Old Dutch precies wat u zoekt. 

Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque het Tafelgrill-arrangement te bestellen. Dan kunt u gezellig met uw dinergezelschap grillen aan tafel en de ware grillmaster in u naar boven laten komen! Dit is eigenlijk een moderne variant van gourmetten, maar dan veel smaakvoller.

Old Dutch is ook de ultieme feestlocatie. Ze organiseren met veel enthousiasme allerlei feestarrangementen en groepsuitjes, zoals ‘’Ik Hou Van Holland’’ en ‘’Wie Is De Mol’’. Er is echt ontzettend veel mogelijk! Vraag hier gerust naar wanneer u komt eten met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10