Gasterij Manjefiek

Dinerbon Kollum Gasterij Manjefiek
Adres
Voorstraat 63
9291CD Kollum
Telefoon
0511 453 378
Dinerbon Kollum Gasterij Manjefiek
Dinerbon Kollum Gasterij Manjefiek
Dinerbon Kollum Gasterij Manjefiek

Wist u dat u met uw dinerbon de mogelijkheid heeft om in het hart van Friesland döner kebab te gaan eten? In tegenstelling tot wat u misschien verwacht, is dit niet bij een snackbar, maar bij een unieke ambachtelijke döner zaak. U bent met uw dinercheque namelijk van harte welkom om ambachtelijk gemaakte, culinaire doner te komen proeven bij Gasterij Manjefiek. Gasterij Manjefiek bevindt zich in een prachtig statig hoekpand aan de Voorstraat 63 in het Friese Kollum. Het is geschikt om te komen eten met zowel vrienden, familie als collega’s en de bediening is zeer vriendelijk. Gasterij Manjefiek is echt een unieke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Friesland!

Op het menu bij Gasterij Manjefiek staat zoals eerder gezegd heerlijke ambachtelijk bereide döner. Dit is echter niet het enige dat Gasterij Manjefiek op culinair gebied te bieden heeft. U kunt er ook proeven van heerlijke Italiaanse pizza’s, verschillende schotels, zoals de speciale “Manjefiek Schotel” waarbij u de keuze heeft uit shoarma, döner of kebab die wordt geserveerd met uien, paprika en champignons. Turkse pizza’s, heerlijke broodjes kip of vlees, lasagnes en salades worden ook geserveerd in dit veelzijdige restaurant! Laat u door de bediening wegwijs maken tussen de vele mogelijkheden en vraag hen ook naar de lekkerste bijpassende dranken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze unieke ambachtelijke döner, shoarma, kebab, pizza en pasta zaak? Laat u dan verassen en breng een bezoek aan Gasterij Manjefiek! Vergeet bij uw bezoek niet om ook uw dinercheque mee te nemen, daar kunt u uiteraard aan het eind van een geslaagde avond de rekening mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10