Eetcafé het Leven

Dinerbon Leeuwarden Eetcafé het Leven
Adres
Druifstreek 57
8911LH Leeuwarden
Telefoon
058 21 22 670
Dinerbon Leeuwarden Eetcafé het Leven
Dinerbon Leeuwarden Eetcafé het Leven
Dinerbon Leeuwarden Eetcafé het Leven
Dinerbon Leeuwarden Eetcafé het Leven

Reserveer hier!

of neem een kijkje op de website: https://www.eetcafehetleven.nl/

Eetcafé Het Leven is een mooi en modern ingericht restaurant dat is gevestigd aan de Druifstreek in Leeuwarden. Het Leven is al zo’n 20 jaar een begrip in Leeuwarden. U kunt hier nu uw dinercheque uitstekend besteden! In Het Leven hangt een ongedwongen en gezellige sfeer. De vlotte en vriendelijke bediening helpt u met al uw vragen en wensen. Ook kunnen zij u informeren over de verschillende gerechten die eetcafé Het Leven u heeft te bieden. Het eetcafé is geschikt voor jong en oud. Ga gerust langs met uw vrienden, collega’s, date of met uw kinderen! Het Leven opent haar deuren graag voor iedereen. U kunt ook zeker met een groep langskomen om iets te vieren, ook dan staat Het Leven voor u klaar!

In de keuken staat een sterk team voor u klaar. Zij maken de lekkerste gerechten die u zich maar kunt voorstellen. Deze gerechten worden met uitstekende ingrediënten bereid waardoor ze een hoge kwaliteit krijgen. Perfect voor uw dinerbon! Voor het voorgerecht kunt u onder andere soep, divers en salades krijgen. Voor het hoofdgerecht zijn er vis, vlees en vegetarische gerechten waar u uit kunt kiezen. Voor het nagerecht kunt u onder andere ijs, chocolademousse en een kaasplank verwachten. Voor de allerkleinste is er ook een kindermenu aanwezig. Bij Het Leven kunt u naast dineren ook heerlijk lunchen!

Eetcafé Het Leven is zeven dagen per week geopend. Zij accepteren zeker uw dinercheque of dinerbon, kom dus zeker eens langs om er een geweldig bezoek van te maken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10