Las Tapas

Dinerbon Leeuwarden Las Tapas
Adres
Oude Oosterstraat 7
8911 LD Leeuwarden
Telefoon
058 - 2153060
Dinerbon Leeuwarden Las Tapas
Dinerbon Leeuwarden Las Tapas

Beste gast, wij accepteren één Diner Cadeau kaart per tafel

Voelt u er wel wat voor om met uw dinerbon heerlijke Spaanse tapas te gaan eten in een prachtig restaurant? Dan hebben wij zeer goed nieuws voor u. U bent nu namelijk welkom om met uw dinercheque een heerlijke Spaanse avond uit te beleven bij tapas restaurant Las Tapas aan de oude Oosterstraat 7. Het restaurant valt niet te missen want het pand heeft van buiten een prachtige gele kleur. In de zomermaanden staan voor de deur gezellige houten tafels waaraan u kunt genieten van een heerlijke glas Spaanse wijn in de zon en een paar heerlijke Spaanse hapjes. Binnen is het restaurant zo mogelijk nog veel kleurrijker. Neem met uw dinercheque eerst plaats aan de mooie, lange bar of zoek meteen een knus tafeltje uit om aan te dineren.

Het leuke van tapas eten is dat u veel verschillende hapjes kunt bestellen die u met uw gezelschap kunt delen. Probeer zo veel mogelijk verschillende tapas, zoals de Pollo Loco, de Patatas Bravas, de Gambas Ajilo en drink er een heerlijk glas huisgemaakte Sangria bij. Alle tapas die u met uw dinerbon bestelt worden gemaakt van dagverse producten. Er is gekozen door de chefs voor tapas die eenvoudig zijn en een krachtige smaak hebben. Op die manier proeft u op een laagdrempelige manier het beste wat de Spaanse keuken te bieden heeft!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit kleurige tapasrestaurant vol mogelijkheden? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan restaurant Las Tapas. U kunt hier uiteraard afrekenen met uw dinercheque, dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek aan het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10