Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)

Dinerbon Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)
Adres
Van Heeckerenstraat 10
9163 GZ Nes (Ameland)
Telefoon
0519 - 542760
Dinerbon Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)
Dinerbon Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)
Dinerbon Nes (Ameland) Nes Cafe (Geen papieren/e-vouchers!)

Let op: Bij dit restaurant moet u van tevoren reserveren en aangeven dat u komt eten met een Diner Cadeaukaart.

Er is op de waddeneilanden meer dan genoeg te beleven. Neem bijvoorbeeld Ameland. Het staat vol met prachtige natuur en daarom kunt u er heerlijk wandelen en fietsen. Ook kunt er een hele dag in een boot vertoeven. Deze activiteiten maakt iedereen hongerig. Gelukkig kunt u dan terecht bij Nes Café Ameland in het dorpje Nes. Hier kunt u ook met de Dinerbon van Diner Cadeau betalen.

Dit gezellige café staat bij de Amelanders bekend als dé place to be als u een gezellige avond wilt meemaken. U kunt niet alleen terecht voor een gezellige borrel maar ook voor een heerlijke maaltijd. Doordat bij Nes Café het vlees op een speciale manier bereid wordt is het voor iedereen een buitengewone ervaring. Het vlees wordt met een Big Green Egg bereid. Door de enorme hitte van deze klei-over is het vlees snel klaargemaakt waardoor de smaak, geur en kleur van de beste kwaliteit zijn. Door het op deze manier klaar te maken krijgt het ook de heerlijke smaak van houtskool met zich mee. Kom dus snel langs en probeer deze specialiteit. Er is natuurlijk ook rekening gehouden met de kinderen. Er is voor de kleintjes een speciale kinderkaart zodat iedereen een geweldige avond kan hebben. Bij Nes Café zijn ze van mening dat iedereen dat verdiend.

Het café is ook erg goed bereikbaar. Het café ligt op steenworp afstand van een aanmeer plek en u kunt natuurlijk altijd uw fiets kwijt. Laat u dus snel op echt Amelandse wijze verwennen door het enorm gastvrije personeel. Vergeet niet te betalen met uw Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10