De Vijf Sinnen (zo t/m vr)

Dinerbon Weidum De Vijf Sinnen (zo t/m vr)
Adres
Hegedijk 2
9024 EA Weidum
Telefoon
058 2519217
Dinerbon Weidum De Vijf Sinnen (zo t/m vr)
Dinerbon Weidum De Vijf Sinnen (zo t/m vr)
Dinerbon Weidum De Vijf Sinnen (zo t/m vr)

Let op: Hier kunt u alleen met een groep (vanaf 12 personen) eten. Wij accepteren op zaterdag geen Diner Cadeau.

De Vijf Sinnen is een specialiteitenrestaurant met een landelijke ligging en een stijlvolle inrichting. Het restaurant ligt in het dorpje Weidum, enkele kilometers ten zuiden van de Friese hoofdstad Leeuwarden gelegen. Het restaurant ontvangt groepen vanaf 12 personen.

De naam 'De Vijf Sinnen' is Fries voor 'de vijf zintuigen'. Het restaurant staat voor de kunst van het genieten. Hiervoor heb je de vijf zintuigen, zien, horen, voelen, ruiken en proeven nodig. Wil jij ook optimaal gebruik maken van je zintuigen, neem dan zeker je Dinerbon mee naar De Vijf Sinnen.

De keuken van De Vijf Sinnen werkt enkel en alleen met verse en seizoensgebonden producten. Het menu is dus wisselend. De gerechten worden allemaal ambachtelijk bereid. Je hebt keuze uit een twee-, drie-, vier- of vijfgangenmenu. Je bent vrij om het menu zelf samen te stellen aan de hand van de kaart. Op de kaart staan ook een aantal vegetarische gerechten. Tevens kan er op verzoek een gerecht vegetarisch bereid worden. Naast de vrije keuze menu's kan je ook voor een zogenaamde 'taste of the day' driegangenmenu gaan. Dan is het een verassing wat voor gerechten er geserveerd worden. Welk menu je ook kiest, betalen doe je natuurlijk met je Dinercheque.

Vanuit het restaurant heb je een weids uitzicht over de weilanden. Met mooi weer kan je buiten genieten op het ruime, zonnige terras. De Vijf Sinnen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur. Reserveren doe je gemakkelijk online, dan ben je in ieder geval verzekerd van een tafeltje. Weet jij al wie je uitnodigt voor een diner met je Dinercheque? Zoek snel je Dinerbon op en reserveer vandaag nog.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10