Hotel Weidumerhout

Dinerbon Weidum Hotel Weidumerhout
Adres
Dekemawei 9
9024BE Weidum
Telefoon
058 251 9888
Dinerbon Weidum Hotel Weidumerhout
Dinerbon Weidum Hotel Weidumerhout
Dinerbon Weidum Hotel Weidumerhout

Wilt u graag bijzonder uit eten met uw dinerbon

Dit is nu mogelijk in het mooie Weidum. Aan de Dekemawei 9 vindt u aldaar restaurant Weidumerhout, waar u het gehele jaar welkom bent om met uw dinercheque te komen genieten van bijzondere gerechten en dranken. De landelijke locatie geeft een bijzondere sfeer en dat voelt u binnen ook. Mooie oude bakstenen muren, kaarsen aan de muur en houten steunbalken werken prachtig samen met het verder strakke en eenvoudige interieur. Restaurant Weidumerhout onderscheidt zich door een eigenzinnige formule en een gedreven chef, waardoor u iedere dag weer iets anders culinairs kunt beleven met uw dinerbon.

Bij Restaurant WeidumerHout dineert u in een sfeervolle ambiance, waarbij u kunt kiezen uit een twintigtal verfijnde gerechten. Uiteraard wordt er gewerkt met producten van het seizoen en wordt er uitvoerig gebruik gemaakt van eigen rookoven. Traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en af en toe een Oosterse twist! Het restaurant met Bib Gourmand erkenning is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Laat u verassen door de creaties van de chef en beleef een bijzondere avond uit met uw dinercheque. U bent van harte welkom, dus reserveer snel een tafel bij restaurant Weidumerhout. 

Online reserveren mag ook, klik hier.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10