The Sacred Heart Pub

Dinerbon Ammerzoden The Sacred Heart Pub
Adres
Kerkstraat 9
5324AG Ammerzoden
Telefoon
06 45434671
Dinerbon Ammerzoden The Sacred Heart Pub
Dinerbon Ammerzoden The Sacred Heart Pub

Pub staat in Groot Brittannië en Ierland voor “public house”. Dit is de omschrijving die wij ook willen naleven. Ons café geeft een huiskamer gevoel waar iedereen welkom is. U kunt hier terecht voor een hapje en drankje en ondertussen een goed gesprek voeren. Bij ons is het altijd levendig. Er worden dan ook regelmatig dingen georganiseerd, zoals proeverijen, quizzen en het kijken van sportwedstrijden. Deze leuke pub is gelegen in het hart van Ammerzoden. We krijgen regelmatig bezoek van bands die in avonden live muziek verzorgen. Zoveel gezelligheid en dat allemaal met u dinerbon of dinercheque!

Bij ons kunt u terecht voor een diner, lunch, buffet, lekker hapjes, bier-, wijn-, cocktail- en whiskyproeverij. Kom naar ons voor één van onze lekker dagschotels met een lekker salade erbij. Heeft u dieet wensen, laat ons dit dan weten en dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Bent op zoek naar de gezelligheid zoals hierboven beschreven? Kom dan gerust langs om verliefd te worden op The Sacred Heart, dit betekent onschendbaar hart. Met u dinerbon of dinercheque kunt u bij ons gewoon betalen. Wij zijn helaas elke woensdag gesloten, maar op zaterdag en zondag zijn wij voor u geopend vanaf 12.00 uur en op de overige dagen zijn wij geopend vanaf 16.00 uur. Contact opnemen kan door te bellen naar +31 645 43 46 71 of door te mailen naar info@thesacredheartpub.nl. U kunt ons vinden aan de Kerkstraat 9 in Ammerzoden. Kom gerust langs voor een hapje of drankje, tot ziens bij The Sacred Heart pub.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10