Bistro Robin Hood

Dinerbon Arnhem Bistro Robin Hood
Adres
Willemsplein 30
6811 KC Arnhem
Telefoon
026 - 445 6025
Dinerbon Arnhem Bistro Robin Hood

Bistro Robin Hood is een karaktervolle en gezellig ingerichte eetgelegenheid in het centrum van Arnhem. De zaak is vlakbij het NS station gevestigd en op die manier dan ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Je wordt hier steeds hartelijk onthaald en gastvrij ontvangen voor een gezellige tijd. In ruil voor jouw Dinerbon kunt je bij Bistro Robin Hood genieten van een heerlijke maaltijd, in een gezellig kader en in een gemoedelijke sfeer. Je kunt er volledig tot ontspanning komen en dat alles tegen een zeer betaalbare prijs! De eigenaar en het personeel van de zaak streven er telkens naar iedere gast te laten genieten van een lekkere maaltijd in een mooi en aangenaam kader. Of je nu langskomt voor een snelle lunch of voor een uitgebreid diner, jouw welzijn staan hier telkens centraal. Neem daarom zeker jouw Dinercheque mee.

In de keuken van Bistro Robin Hood streven onze koks en medewerkers ernaar om zoveel mogelijk zelf te bereiden, en dat steeds met verse producten. De menukaart biedt een gevarieerde keuze waardoor je steeds vindt waar je op dat moment aan toe bent. Kun je echt niet kiezen? Ga dan voor de Robin Hood Grande Table en laat je verrassen door een tafel boordevol heerlijke gerechten. Je kunt zo genieten van spareribs met een heerlijke BBQ-saus, Gestoofde kip met stroganoffsaus, een frisse Griekse salade, verse groeten, frietjes of gebakken aardappelen. Probeer zeker ook de verschillende desserts eens uit. Vergeet zeker niet jouw Dinerbon te verzilveren!

Voor wie het graag traditioneel wil, biedt de menukaart tal van keuzemogelijkheden, van traditioneel tot modern, van lunch tot diner. Heb je iets te vieren of wil je genieten van een uitgebreid tafelmoment? Reserveer dan een 3-gangenmenu met je Dinercheque. Het enige dat je die avond dient te doen is een keuze te maken en de keuken verzorgt de rest. Laat je verrassen door de culinaire heerlijkheden die jouw avond zullen verrijken en ga op in de gezellige sfeer van Bistro Robin Hood. Ontdek de mogelijkheden van deze karaktervolle bistro en combineer het met een bezoekje aan Arnhem en het wordt gegarandeerd een geslaagde dag/avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10