Kohinoor of India - Arnhem

Dinerbon Arnhem Kohinoor of India - Arnhem
Adres
Oude Oeverstraat 7
6811 JX Arnhem
Telefoon
026 351 4513
Dinerbon Arnhem Kohinoor of India - Arnhem
Dinerbon Arnhem Kohinoor of India - Arnhem

Aan de Oude Oeverstraat in Arnhem staat het gezellige restaurant Kohinoor of India. Het is een Indiaas specialiteitenrestaurant en ook wel een van de beste Indiase restaurants van Gelderland waar u met uw dinerbon terecht kunt! Al 35 jaar is Kohinoor of India een begrip in Arnhem. Dit heeft het restaurant te danken aan haar service, kwaliteit, gastvrijheid en de voortreffelijke keuken. Bij Kohinoor of India kunt u gezellig met vrienden of familie uit eten gaan, maar u kunt bijvoorbeeld ook uw vrijgezellenfeest hier vieren.

In de keuken worden heerlijke traditionele Indiase gerechten bereid met verse kruiden en volgens authentieke receptuur. De heerlijke combinatie van verschillende verse ingrediënten zorgen voor een overtreffende smaak van de gerechten die u laten betoveren! Met uw dinercheque eten bij Kohinoor of India is dus een hele goede keuze! De menukaart bestaat uit 8 categorieën waar u heerlijke gerechten van kunt kiezen. Deze 8 categorieën zijn de Starter, de Thalies, Curries, gerechten uit de Tandoori oven, Biryanies, vegetarische specialiteiten, bijgerechten en verrassing van de chef.
De gerechten van de kaart bestaan voornamelijk uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. De vleesgerechten bestaan onder andere uit Kip Tikka Biryani, Boti Kabab en Lamb Tikka. De visgerechten uit grote garnalen, zalm, Fish Pakora en Thali Royal Vis. Een voorbeeld van een vegetarisch gerecht is bijvoorbeeld de Pallak Panneer, dit is een gerecht met spinazie en zelfgemaakte Indiase kaas.

Bent u al heerlijk aan het watertanden en nieuwsgierig geworden naar de verrukkelijke gerechten? Pak dan snel uw dinercheque of dinerbon en kom langs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10