Lestari Indonesisch Restaurant

Dinerbon Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant
Adres
Nieuwstraat 50
6811HX Arnhem
Telefoon
026 3515636
Dinerbon Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant
Dinerbon Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant
Dinerbon Arnhem Lestari Indonesisch Restaurant

Welkom in ons restaurant Lestari, waar wij altijd streven naar perfectie in het behouden van de authentieke Indonesische keuken. Onze gerechten worden bereid met alle zorg en enkel de beste, verse producten. U dinerbon kunt u hier uitstekend besteden. Ons restaurant bevindt zich in het hart van Arnhem en heeft met ongeveer 70 zitplaatsen een warme intieme sfeer. Kom binnen en geniet van een perfect avondje uit eten!

Begin januari 2007 zijn wij begonnen met het verkopen van Indonesisch eten als afhaal in het winkelcentrum Kronenburg in Arnhem zuid. Mede door de vele positieve reacties van de klanten op het heerlijke authentieke Indonesisch bereide eten hebben Monica Sriwati en Johanes Daely de stap gemaakt hun eigen Indonesisch restaurant Lestari op te zetten in 2010. En dat is gebeurd in Arnhem centrum, waar u niet alleen van heerlijk Indonesisch eten kan genieten, maar ook van de gezellige sfeer en de gastvrije bediening.

Ook hier heeft u de keuze uit een gevarieerd menu vol met authentieke specialiteiten. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten die wij van onze toko lestari arnhem gebruiken. Het menu is met zorg samengesteld en vermeldt vele oorspronkelijke gerechten. Enkele specialiteten die in het restaurant Lestari gereserveerd worden; heerlijke Ikan (vis) bakar, verse udang (garnaal) goreng, nasi gule & sate kambing (geit). Ook kunt u genieten van het buffet of een rijsttafel met 20 verschillende gerechten.

Een avond bij Lestari is een waar feestje. Wij nodigen u van harte uit om dit zelf eens te komen ervaren. Zeker ook met uw dinercheque !

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10