Restaurant King of India

Dinerbon Arnhem Restaurant King of India
Adres
Kortestraat 8
6811EN Arnhem
Telefoon
026 4433639
Dinerbon Arnhem Restaurant King of India
Dinerbon Arnhem Restaurant King of India
Dinerbon Arnhem Restaurant King of India

 

Bent u op zoek naar een leuke locatie om uw dinerbon te besteden in het levendige Arnhem? Houdt u van Indiaas eten of wilt u dit eten juist ontdekken? Met uw dinercheque  bent u van harte welkom bij Indiaas Restaurant King of India. Gelegen aan de kortestraat 8 in Arnhem is het restaurant de ideale plek om na een dagje winkelen in Arnhem of een dag wandelen of fietsen door de prachtige omgeving uzelf weer op te laden. Ook als u in Arnhem woont is King of India een echte aanrader voor de liefhebber van Indiaas eten.

Restaurant King of India werkt met een all you can eat concept, dit betekent voor u onbeperkt genieten van alle heerlijke verschillende hapjes en gerechten die de Indiase keuken te bieden heeft. U kunt echt alles proeven! U begint met een van de lekkere starters, waarna u per persoon steeds een gerecht besteld uit de ruime keuze die de kaart biedt. Wat denkt u van een van de vele heerlijke curry’s bereid met kip, lamsvlees, zalmfilet, pangafilet, garnalen, vegetarische ingrediënten of Indiase kaas? Of een van de vele verschillende Tandoori gerechten. Voor zowel de liefhebber van pittig eten als degenen die liever milder eten is er bij Restaurant King of India wat wils.

De eenvoudige inrichting met mooie Indiase prenten op de muren geven een fijne ontspannen sfeer, en in de zomer kunt u ook van alle heerlijkheden genieten op het terras. Kortom, voor een fijne avond all you can eat Indiaas eten komt u met uw dinerbon naar King of India!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10