Chinees Indisch Restaurant Azië (geen e-vouchers)

Dinerbon Didam Chinees Indisch Restaurant Azië (geen e-vouchers)
Adres
Kerkstraat 1
6941AC Didam
Telefoon
0316-228480
Dinerbon Didam Chinees Indisch Restaurant Azië (geen e-vouchers)
Dinerbon Didam Chinees Indisch Restaurant Azië (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers. Alleen fysieke passen.

Wilt u uw dinerbon of dinercheque gebruiken voor een avondje Chinees? De Chinese keuken is enorm divers en veelzijdig. Als veel mensen aan een chinees restaurant denken, denken zij aan klassieke gerechten. Toegankelijk, gemakkelijk en smakelijk. Maar de Chinese keuken is in haar kern ontzettend uitgebreid en complex. Het is zelfs lastig om van een 1 Chinese keuken te spreken, in een land waar zoveel verschillende volken leven. Ook de natuur is zo veelzijdig in China, dat logischerwijs de gerechten, die immers altijd met verse streekproducten bereid worden, ontzettend van elkaar kunnen verschillen.

 

Bij Chin. Ind. Restaurant Azia schotelen ze u nagenoeg alle opties voor die u kunt verzinnen. Ze willen u een indruk geven van de grootsheid en diversiteit en schoonheid van de Chinese keuken. Zo is er bijvoorbeeld het Kanton Menu, waarop u gerechten vindt als wan tan soep, of siu Pai kwat. Op het Szechuan Menu vindt u weer hele andere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan het Chinese Keizerlijk Hors D’Oeuvre, of heerlijke Szechuan eend. Natuurlijk kunt ook kiezen voor een fantastische uitgebreide rijsttafel. U kunt hierbij kiezen voor de optie van een chinese rijsttafel, een Indische rijsttafel of ‘the best of both worlds’: een chinees Indische rijsttafel.

 

De inrichting is gezellig en authentiek, zoals u kunt verwachten van een Chinees Indisch restaurant in deze topklasse. Dompel u dus onder in Aziatische sferen en kom eens langs bij Chin. Ind. Restaurant Azia in Didam!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10