Bella Roma

Dinerbon Dieren Bella Roma
Adres
Callunaplein 83
6951CN Dieren
Telefoon
0313 419 099
Dinerbon Dieren Bella Roma

Bella Roma is een Italiaans restaurant gelegen in Dieren. Dieren is een dorp dat ligt aan de rand van de Veluwe. Dit prachtige natuurgebied geeft u de mogelijkheid voor een wandeling of een fietstocht om de natuur te ontdekken. Voor, tijdens of na uw wandeling is Italiaans eten zeker geen straf. Daarom kunt u langskomen in Dieren bij Bella Roma. Dit gezellige restaurant doet Italiaans aanvoelen met een modern tintje. Er zijn rode leren stoelen en de wand is versierd met Italiaans uitziende decoraties. Hier wilt u dus eens geweest zijn! Als u langskomt, neem dan uw dinerbon of dinercheque mee. Deze kunt u namelijk inleveren bij Bella Roma.

 

Op de kaart kunt u veel soorten gerechten vinden. Zo is er natuurlijk pizza en pasta. Hier zijn veel verschillende keuzes uit te maken, dus er is voor ieder wat wils. Mocht u nou toch niet zo’n trek hebben in pizza of pasta, dan zijn er ook nog andere opties. Er is bijvoorbeeld ook antipasta, wat u ook als voorgerecht kunt eten. Daarnaast zijn er meerdere vleesgerechten te bestellen. Dit vlees word bereid op de grill en is daardoor extra smaakvol. Als afsluiter kunt u natuurlijk nog een dessert bestellen!

 

Bella Roma in Dieren is geopend van dinsdag tot en met zondag. De deuren openen om 13:00 en sluiten weer om 22:00. Tussen die tijden kunt u komen genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten. Wist u ook al dat u bij Bella Roma niet alleen kunt komen eten, maar ook gerechten kunt afhalen en zelfs gerechten kunt laten bezorgen! Ook als u thuis wil proeven van een lekkere pizza of pasta is dit dus mogelijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10