Chinees Indisch Restaurant De Zwaan

Dinerbon Dodewaard Chinees Indisch Restaurant De Zwaan
Adres
Dalwagen 41
6669CB Dodewaard
Telefoon
0488 412753
Dinerbon Dodewaard Chinees Indisch Restaurant De Zwaan

Waan je in Indische sferen bij Chinees Indisch Restaurant De Zwaan

Waan je in Indische sferen bij Chinees Indisch Restaurant De Zwaan. Het team in dit restaurant weet als geen ander hoe ze de Indonesische smaken het beste naar Nederland kunnen halen. Je hebt de keuze uit tal van gerechten voor zowel kleine groepen als grote groepen is er een passende tafel te reserveren. Met wie kom jij met de dinerbon langs bij Chinees Indisch Restaurant De Zwaan? Laat het weten door op tijd een reservering te maken met je dinerbon.

Het personeel van Chinees Indisch Restaurant De Zwaan vertelt je graag alles over de gerechten die op de kaart staan

Wellicht heb je nog nooit de Indische keuken uitgeprobeerd of je ziet een aantal gerechten op de kaart staan die je nog niet kent. Maak je maar geen zorgen, het personeel van Chinees Indisch Restaurant De Zwaan vertelt je graag alles over de gerechten die op de kaart staan. Naast verschillende losse gerechten kun je bij Chinees Indisch Restaurant De Zwaan natuurlijk ook kiezen voor een rijsttafel. Zo weet je zeker dat je tafel vol staat met allerlei gerechten die zeker het proberen waard zijn! Kom je met een groot gezelschap of een klein gezelschap langs met de dinercheque?

Chinees Indisch Restaurant De Zwaan is zes dagen per week geopend

Chinees Indisch Restaurant De Zwaan is zes dagen per week geopend. Je bent van maandag tot en met zondag, op dinsdag na, van harte welkom. Chinees Indisch Restaurant De Zwaan is op maandag, woensdag en donderdag geopend van 16:00 uur - 22:00 uur en van vrijdag tot en met zondag van 12:00 uur – 22:00 uur. Op welke dag kom jij een keer langs met de dinercheque?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10