Nori Sushi Sashimi

Dinerbon Doetinchem Nori Sushi Sashimi
Adres
Grutstraat 34
7001BX Doetinchem
Telefoon
0314 325028
Dinerbon Doetinchem Nori Sushi Sashimi
Dinerbon Doetinchem Nori Sushi Sashimi
Dinerbon Doetinchem Nori Sushi Sashimi

Ontdek de Aziatische keuken bij Nori Sushi Sashimi in Doetinchem

Nori Sushi Sashimi opende in het jaar 2012 haar deuren en is tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot een succesvol restaurant in het centrum van Doetinchem. Het restaurant was de eerste sushibar van de stad en daardoor groeide het restaurant uit tot een groot begrip. Niet alleen mensen uit Doetinchem, maar ook mensen uit de nabij regio weten Nori Sushi Sashimi dan ook maar al te goed te vinden. Je bent met je dinerbon van harte welkom in het restaurant, of het nu alleen of met een gezelschap is.

Nori Sushi Sashimi in Doetinchem is vijf dagen per week geopend

Nori Sushi Sashimi in Doetinchem is vijf dagen per week geopend, namelijk van woensdag tot en met zondag. Het restaurant is gevestigd aan de Grutstraat 34 en met de dinercheque heb je de keuze uit een erg gevarieerde menukaart. Wellicht probeer je binnenkort de nigiri & bites, temaki & maki, sashimi & tataki of een nori roll uit. De bar is aangekleed in een leuke Oosterse sfeer en biedt plaats voor ongeveer 25 gasten. In een gemoedelijke sfeer proef je allerlei lekkernijen waar Azië bekend om staat.

Maak op tijd een reservering met je dinercheque

Omdat Sushi Sashimi in Doetinchem erg geliefd is en er plek is voor ongeveer 25 gasten, is het verstandig om van tevoren even een reservering te maken. Kom je binnenkort een keer op een doordeweekse dag of in het weekend langs? Voor welke dag je ook gaat, met je dinerbon ga je een heerlijke middag of avond beleven. Er wordt uitsluitend gewerkt met mooie en verse producten, en dat merk je direct als je start aan je eerste gerechtje bij Nori Sushi Sashimi.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10